Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Υποτροφία για το πρόγραμμα MSc in International Business and Management από το ALBA

Kαι το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων σε απόφοιτο του ΣΕΝ

Το ALBA Graduate Business School  at the American College of Greece και το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία τους προσφέρουν τη δυνατότητα σε ένα απόφοιτο του ΣΕΝ/JA Greece να σπουδάσει με υποτροφία 50% στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in International Business & Management. 

H πρώτη υποτροφία, συνολικής αξίας 6.250 ευρώ (κόστος πρόγράμματος 12.500), θα δωθεί για το ακαδημαικό έτος 2013-14. Με μότο Launch Yourself in Business και δίνοντας  έντονη έμφαση στην ανάπτυξη ικανών στελεχών επιχειρήσεων, το πρόγραμμα MSc in International Business & Management προετοιμάζει νέους επαγγελματίες για μια δυναμική είσοδο στο παγκόσμιο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό κόσμο. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η πρακτική άσκηση (Internship) η οποία προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική εκπαιδευτική και εργασιακή εμπειρία. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στην αγγλική γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίες  για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.alba.edu.gr/academic/IB/Pages/Overview.aspx

Όροι Συμμετοχής

Δικαίωμα στη συγκεκριμένη υποτροφία έχουν όλοι οι απόφοιτοι του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση»  προγραμμάτων του ΣΕΝ/Junior Achievement Greece που πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα όπως αυτά περιγράφονται στο http://www.alba.edu.gr/Academic/IB/Pages/InformationforAdmissions.aspx

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται  να συμπληρώσουν την online αίτηση https://applications.alba.edu.gr/  μέχρι το τέλος Ιουλίου και  παράλληλα να ενημερώνουν με e-mail το ΣΕΝ/JA Greece στο info@sen.org.gr. Θα ακολουθηθεί  η τυπική διαδικασία αξιολόγησης του  ALBA Graduate Business School at The American College of Greece.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...