Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Εκδήλωση αφιερωμένη στο ηλεκτρονικό παιχνίδι

Άποψη του gameathlon mainstage
 
Το Hellenic American Education Center σε συνεργασία με το CowboyTV διοργάνωσαν για πρώτη φορά το HAEC gameathlon, μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στους νέους και όσους ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Το  τριήμερο από 28 έως και 30 Ιουνίου 2013 περισσότερα από 1.500 άτομα επισκέφθηκαν το κτήριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και διασκέδασαν παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια στα 25 XBOX, τους 2 προσομοιωτές VRT Formula One και τους 40 υπολογιστές που ήταν διαθέσιμοι, συμμετέχοντας σε πρωταθλήματα και διαγωνισμούς και κερδίζοντας πλούσια δώρα.
Άποψη του XBOX Arena

Στους 9 συνολικά διαγωνισμούς (League of Legends 5v5 και 2v2, FIFA 2013Halo 4, NBA2K13, Streetfighter IV, Tekken Tag Tournament 2, Injustice, VRT Formula One και Cosplay), που διεξήχθησαν, καθώς επίσης και στα τουρνουά card games (Magic The Gathering, Games of Thrones, και Android Netrunner) 30 νεαροί νικητές έλαβαν χρηματικά έπαθλα αξίας 5.000 ευρώ, ενώ στους συμμετέχοντες μοιράστηκαν περισσότερα από 140 δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Βράβευση του νικητή στο Cosplay Παναγιώτη Γιαννόπουλου

Στο Gameathlon, παράλληλα με το παιχνίδι πραγματοποιήθηκαν και ομιλίες για θέματα σχεδίασης και ανάπτυξης ηλεκτρονικών παιχνιδιών, την ασφαλή χρήση έξυπνων τηλεφώνων, την προστασία από διαδικτυακές απειλές, τη σωστή διαχείριση δικτύων, την ανάπτυξη εφαρμογών για έξυπνα τηλέφωνα και άλλα, που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων gamers!

Βράβευση των νικητών του  League of Legends (Γ. Σκαραφίγκας, Α. Βασιλάκης, Γ. Λιόντος, Α. Τσαβλής)

Στην  εκδήλωση παρευρέθηκε και έπαιξε με το νικητή του NBA2K13 ο καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού και πρωταθλητής Ευρώπης Βαγγέλης Μάντζαρης.

Σχολιασμός αγώνα NBA2K13 από το Βαγγέλη Μάντζαρη με τον Cowboy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...