Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

35 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Τριάντα πέντε θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών προκήρυξε το διατμηματικό και διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Ηθική φιλοσοφία» που διοργανώνουν τα Τμήματα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση μέχρι και τις 9 Σεπτέμβρη στη γραμματεία (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Παλαιό Στρατόπεδο, Τ.Κ. 24100, Καλαμάτα, 27210 65128, eth-phil@uop.gr, Δευτέρα έως Παρασκευή 9 - 2) ή να την αποσταλούν με συστημένη επιστολή.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλουν τα εξής δικαιολογητικά: αίτηση συμμετοχής, επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ή πτυχίων Ελληνικού Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. ή αντίστοιχων τμημάτων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που το πτυχίο έχει αποκτηθεί σε Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής θα πρέπει να κατατεθεί και πιστοποιητικό ισοτιμίας και αντιστοιχίας από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., επικυρωμένο πιστοποιητικό σπουδών με  αναλυτική βαθμολογία προπτυχιακών μαθημάτων στο οποίο αναγράφεται και ο βαθμός του πτυχίου, βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά οι σπουδές, η διδακτική ή/και επαγγελματική εμπειρία, η επιστημονική και κοινωνική δραστηριότητα του υποψηφίου, πιστοποιητικό κατοχής κύριας ευρωπαϊκής γλώσσας ή επάρκειας ελληνικής γλώσσας. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν διαθέτει πιστοποιητικό, η κατοχή ξένης γλώσσας θα διαπιστωθεί με εξετάσεις. Ανάτυπα δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά, αντίγραφα συγγραφικού έργου, κ.λπ., εφόσον υπάρχουν, κάθε άλλο έργο ή δραστηριότητα που μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή  του υποψηφίου, 2 συστατικές επιστολές από μέλη Δ.Ε.Π. Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι., προϊσταμένων μονάδων, εργοδότες, φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας, 2 πρόσφατες φωτογραφίες, στις οποίες να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου.

Σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στην σελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου www.uop.gr. Για τη φοίτηση απαιτείται η καταβολή διδάκτρων, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 3.600 ευρώ (την έναρξη κάθε εξαμήνου 900,00 ευρώ). Γίνονται δεκτοί και υπότροφοι του Ι.Κ.Υ. ή άλλων ιδρυμάτων. eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...