Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Παιδαγωγικές Σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου στο Mediterranean College!

Αναγνωρισμένα Bachelors και Masters από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Mediterranean College, ανοίγουν τις πόρτες της σταδιοδρομίας σου.

Η Σχολή Παιδαγωγικών Σπουδών του Mediterranean College, με 36 χρόνια καταξιωμένης και επιτυχημένης πορείας, σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις αναγνωρισμένο Bachelor από το University of Derby, UK που σου εξασφαλίζει παράλληλα αναγνώριση των επαγγελματικών σου δικαιωμάτων και πιο συγκεκριμένα επαγγελματική ισοδυναμία του τίτλου σπουδών σου με αυτών των ΑΕΙ/ΤΕΙ. Οι πανεπιστημιακές σπουδές στο Mediterranean College, ανοίγουν τις πόρτες μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας, στον χώρο των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών.

Το προσφερόμενο πρόγραμμα ΒΑ (Hons) Early Childhood Studies (Προσχολική Αγωγή) αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αυτούς που επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στο χώρο της Παιδαγωγικής. Η διάρκεια σπουδών είναι τρία έτη και οι ενάρξεις των νέων τμημάτων θα πραγματοποιηθούν εντός Σεπτεμβρίου 2013. Χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η υποχρεωτική πρακτική άσκηση διάρκειας έως 400 ώρες, που διεξάγεται από τον πρώτο χρόνο σπουδών σε συνεργαζόμενα, με το Κολέγιο, νηπιαγωγεία, σχολεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Επιπλέον η Σχολή Παιδαγωγικών του Mediterranean College, προσφέρει τη δυνατότητα σε εκείνους που θέλουν να συνεχίσουν τις Μεταπτυχιακές τους Σπουδές στην Ελλάδα, να αποκτήσουν επαγγελματική εξειδίκευση, με τη συμμετοχή τους στα προσφερόμενα Masters της Σχολής, MA Education – Special Needs και MA Education – Leadership & Management.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι το University of Derby, UK, είναι το 14ο πανεπιστήμιο σε κατάταξη στη Μ. Βρετανία. Το Mediterranean College, προσφέρει επιπλέον στους φοιτητές και τους αποφοίτους του Employability Scheme & Careers Days, που συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση της απασχολησιμότητας των αποφοίτων του. Mediterranean College. The Power of Knowledge!

Info: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr

To Mediterranean College στα Social Media:
Facebook:http://www.facebook.com/mediterraneancollege  Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1 YouTube:http://www.youtube.com/mediterraneancollege


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...