Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

captainwise.com: Άλλη μια πρωτιά για Έλληνες φοιτητές

Την ιδέα τους πράξη έκαναν Έλληνες φοιτητές, οι οποίοι δημιούργησαν μια ταξιδιωτική πλατφόρμα που με βάση το ποσό που διαθέτει ο κάθε χρήστης αλλά το χρονικό διάστημα που επιθυμεί, του προτείνει ταξιδιωτικούς προορισμούς.


Το website captainwise.com είναι μια νέα εναλλακτική πρόταση στο χώρο του online τουρισμού και μετρά μόλις λίγες μέρες ζωής.


Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί μέσα από μια πληθώρα πακέτων με διαφορετικούς συνδυασμούς προορισμών και ξενοδοχείων που ξετυλίγεται μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του, επιλέγοντας εκείνη που τον συμφέρει περισσότερο.

Για όσους έχουν αποφασίσει εκ των προτέρων τον προορισμό, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των υπόλοιπων παραμέτρων, όπως είναι τα ξενοδοχεία και τα αεροπορικά εισιτήρια, χωρίς όμως να αλλάζει το αρχικό κόστος.

Η κράτηση γίνεται μέσω των δύο συνεργατών του captainwise.com, το booking.com για τα ξενοδοχεία και το travelplanet24.com για τα αεροπορικά εισιτήρια.

Η πλατφόρμα αυτή αποτελεί μια ιδέα τριών νέων ανθρώπων του Χρήστου Χατζηαποστολάκη, του Δημήτρη Σχίζα και του Ανδρέα Καρούτζου και δημιουργήθηκε εξαιτίας της αγάπης τους για τα ταξίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...