Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Η βελτίωση της γνώσης, η αναβάθμιση των προσόντων, αλλά και η πιστοποίησή τους μέσω διεθνώς καταξιωμένων τίτλων είναι απαραίτητη κυρίως σήμερα.


Η iCon International Training (www.icon.gr) κατανοώντας την αναγκαιότητα αυτή, αλλά και την οικονομική συγκυρία της χώρας μας, πραγματοποιεί σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων σε διάφορες πόλεις με δωρεάν είσοδο. 

Στις εκδηλώσεις αυτές θα γίνει επίσης παρουσίαση των ειδικών υποτροφιών που προσφέρονται αποκλειστικά σε σπουδαστές στην Ελλάδα από την Μεταπτυχιακή Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Εδιμβούργου καθώς και των υποτροφιών για τα μεταπτυχιακά προγράμματα στον τομέα της ενέργειας (MSc in Energy Management).

Είναι ευκαιρία για κάθε άτομο που θέλει να έχει καλή εργασία και ενδιαφέρεται να αποκτήσει έναν ανταγωνιστικό τίτλο σπουδών με διεθνή αναγνώριση που αποτελεί «εισιτήριο» για επαγγελματική σταδιοδρομία διεθνώς, να δηλώσει συμμετοχή άμεσα!

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει ένας σημαντικός και αυθεντικός τίτλος σπουδών (επιπέδου προπτυχιακού, μεταπτυχιακού, διδακτορικού), είτε σε μορφή ευέλικτης εμπλουτισμένης μάθησης, δηλαδή χωρίς να φύγετε από τον τόπο σας, χωρίς να αφήσετε τη δουλειά σας, χωρίς ταλαιπωρία και περιττά έξοδα, είτε με σπουδές στο εξωτερικό (εξεύρεση Πανεπιστημίου, διαδικασίες αιτήσεων, εγγραφή, διαμονή), δηλώστε συμμετοχή σε κάποια από τις δωρεάν εκδηλώσεις συμβούλευσης και ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθούν: 18/01 στα Ιωάννινα και στην Πάτρα, 23/01 στην Κομοτηνή, 31/01 στα Χανιά, 01/02 στο Ηράκλειο, 6/02 στην Αθήνα, 14/02 στο Βόλο, 15/02 στη Λάρισα, 25/02 στη Θεσσαλονίκη.

Στη διάρκεια των εκδηλώσεων θα παρουσιαστούν προγράμματα για τις επόμενες ενάρξεις Μαρτίου και Μαΐου 2013 των προγραμμάτων των Πανεπιστημίων του Leicester (Λέστερ), του Heriot Watt Εδιμβούργου, αλλά και των Salford, Bournemouth, HZeeland University και άλλων.

Για κράτηση θέσεων, λόγω περιορισμένου αριθμού, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 – 92 48 534, 210 – 92 48 065, και στα www.icon.gr και info@icon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...