Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Δωρεάν σεμινάρια Οικονομίας & Διοίκησης στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2014

Τρία πολύ χρήσιμα δωρεάν σεμινάρια σχετικά με την οικονομία, το marketing και την αγορά εργασίας, θα πραγματοποιηθούν από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ Μακεδονίας, την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Μαρτίου. Τα σεμινάρια διοργανώνει η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College Θεσσαλονίκης και ο Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival ’14».


Την Τρίτη 18/3 στις 12.00, ο κύριος Νικόλαος Σαπουντζής, Life Coach, θα παρουσιάσει το σεμινάριο με θέμα: «Content Marketing» τις διαδικασίες και τους τρόπους δημιουργίας και διανομής δωρεάν περιεχομένου, με στόχο την προσέλκυση δυνητικών αγοραστών. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΔΙ.Κ.Ε.Π. (4ος όροφος), κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4.


Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα: «Μεγάλες Επιχειρήσεις & Οικονομική Κρίση», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 12.00, στην αίθουσα διαλέξεων του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, Εγνατία 2-4, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κύριος Ηλίας Γυμνόπουλος, Manager της Mega Sprint Security, ο οποίος θα αναλύσει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στις μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις και τις στρατηγικές που εφάρμοσαν κάποιες εξ αυτών, προκειμένου να τις αντιμετωπίσουν.

Τέλος, την ίδια ημέρα στις 18.00, ο κύριος Στράτος Καφετζής, Διευθυντής Υποκαταστήματος ΤΤ, θα παρουσιάσει στο κοινό διάλεξη σχετικά με την «Αναζήτηση Εργασίας στο Τραπεζικό Σύστημα».  Στόχος της διάλεξης, είναι η παρουσίαση των επαγγελματικών δεξιοτήτων, καθώς και η απαραίτητη νοοτροπία “Results-Driven”, που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι για τις θέσεις που ανοίγουν στον τραπεζικό τομέα. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στον 4ο όροφο του κτιρίου ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2014 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

Xinis Education Festival 2014: GREECE…4WARD!
http://www.xinisfestival.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...