Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Νέα Διαδικτυακή Παρουσία για το DEREE

Ο ιστότοπος www.acg.edu με περισσότερο οπτικό  υλικό και ευκολότερη πλοήγηση για τον χρήστη 


Με νέα παρουσία στο Διαδίκτυο, μαζί με αύξηση των εγγραφών κατά διψήφια ποσοστά, ξεκινά το ακαδημαϊκό έτος 2013-14 για το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (PIERCE – DEREE – ALBA).

Το www.acg.edu σχεδιάστηκε με βάση τις τελευταίες τάσεις στην σχέδιαση ιστοτόπων κολλεγίων και πανεπιστημίων στις ΗΠΑ και είναι πλέον στη διάθεση των ενδιαφερομένων για το DEREE αλλά και των φοιτητών, καθηγητών και προσωπικού του Κολλεγίου. Το νέο www.acg.edu εστιάζει στο DEREE και συνδέεται με τους ιστότοπους του PIERCE και του ALBA Graduate Business School του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Mε περισσότερες από 400 σελίδες, το νέο website δίνει μεγάλη έμφαση στο οπτικό περιεχόμενο (βίντεο, φωτογραφίες, virtual tour του Κολλεγίου) και κάνει κατανοητή και εύκολα προσβάσιμη τη δομή του μεγάλου αυτού εκπαιδευτικού οργανισμού, που προσφέρει πάνω από 1000 μαθήματα ετησίως και δεκάδες σεμινάρια, εκθέσεις, ακαδημαϊκές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις κ.ά. Ο νέος ιστότοπος επίσης περιέχει μια πιο πλήρη παρουσίαση του εξαιρετικού διδακτικού προσωπικού του DEREE και του ALBA Graduate Business School.

Μέσω του νέου website, ο επισκέπτης, σε οποιοδήποτε μέρος της γης κι αν βρίσκεται, μπορεί να σχηματίσει μια ακριβή εικόνα του Κολλεγίου και των προγραμμάτων του, αλλά και της ατμόσφαιρας στο υπέροχο campus των 260 στρεμμάτων στην Αγία Παρασκευή.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες ή εγγραφές μπορούν συνδιαλλαγούν με το Κολλέγιο online και να βρουν εύκολα πληροφορίες για τη φοίτηση, τα προγράμματα, τους καθηγητές, το κόστος, τις υποτροφίες και την οικονομική βοήθεια που προσφέρει το DEREE.

Το νέο www.acg.edu σχεδιάστηκε από την ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία Meta Design του Τορόντο, ενώ η επεξεργασία έγινε από εξειδικευμένο προσωπικό του DEREE.

Το DEREE - The American College of Greece είναι το μεγαλύτερο Αμερικανικό κολλέγιο στην Ευρώπη και προσφέρει τίτλους Bachelor και  Master σε μια πλειάδα ειδικοτήτων. Είναι μη-κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός, αναγνωρισμένος από τη New England Association of Schools and Colleges (NEASC), τον σπουδαιότερο οργανισμό πιστοποίησης πανεπιστημίων στις ΗΠΑ. Έχει συμφωνία πιστοποίησης τίτλων σπουδών με το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου. Το Κολλέγιο έχει 3.000 φοιτητές και μαθητές και 36.000 αποφοίτους. Οι σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του καταλαμβάνουν 264 στρέμματα στους πρόποδες του Υμηττού στην Αγία Παρασκευή.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...