Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Διεξαγωγή Σεμιναρίου «Tι μπορείς να κάνεις μετά την αποφοίτηση;»

Η Σχολή Εκπαίδευσης του Mediterranean College διοργάνωσε, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, σεμινάριο με θέμα το «Tι μπορείς να κάνεις μετά την αποφοίτηση;». Εισηγήτριες του Σεμιναρίου ήταν οι κυρίες Αθανασοπούλου Μαρία, Ιωάννου Στέλλα, Κουσίδου Τατιάνα και Ρωμανέλη Δέσποινα, απόφοιτες του προγράμματος ΒΑ Early Childhood Studies του Mediterranean College. 


Το σεμινάριο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα. Το εν λόγω σεμινάριο είχε ως στόχο να δώσει την ευκαιρία στους φοιτητές των Παιδαγωγικών να συζητήσουν με αποφοίτους του τμήματος διαφορετικές επαγγελματικές εναλλακτικές προοπτικές μετά την αποφοίτησή τους.  

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, για τη διαδικασία εύρεσης μεταπτυχιακών προγραμμάτων στο εξωτερικό, εξειδικεύσεων στην Ελλάδα, αλλά και για τους τρόπους επαγγελματικής αποκατάστασης στο χώρο της Προσχολικής Αγωγής.

Επίσης, άντλησαν πληροφορίες για  τα κριτήρια επιλογής μεταπτυχιακών  σπουδών και εξειδικεύσεων μετά την αποφοίτησή τους. Αναλύθηκαν επίσης σημαντικά θέματα, όπως τα κριτήρια εισαγωγής σε μεταπτυχιακά προγράμματα, οι τρόποι προσέγγισης χώρων Προσχολικής Αγωγής, και δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές για την διαδικασία εύρεσης εργασίας. Το σεμινάριο αυτό  βοήθησε τους φοιτητές να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να ενημερωθούν για την περαιτέρω ακαδημαϊκή κατάρτιση και επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες και στιγμιότυπα της εκδήλωσης μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...