Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ημέρα Γνωριμίας με το DEREE: 3 Oκτωβρίου 2013

Το ταχύρρυθμο φθινοπωρινό πρόγραμμα ξεκινά 14 Οκτωβρίου


Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος  κατά τις φετινές φθινοπωρικές εγγραφές το DEREE – The American College of Greece συνεχίζει τις εγγραφές του για το ταχύρρυθμο φθινοπωρινό τετράμηνο που ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου.

Υποψήφιοι φοιτητές και οι οικογένειές τους θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το DEREE συμμετέχοντας στο DISCOVER DEREE DAY που διοργανώνεται την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013, 9:30 π.μ. – 3 μ.μ.

(DEREE - The American College of Greece, Οδός Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή  Ÿ Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής http://www.acg.edu/events/discover-deree-day-october-2013 ή Office of Admissions: 210 6009800 ext. 1410  Ÿ Είσοδος και στάθμευση στο campus ελεύθερη Ÿ Δωρεάν μεταφορά από και προς το DEREE από το σταθμό «Νομισματοκοπείο» του Μετρό στις 8:45 π.μ. και 15:30 μ.μ. αντίστοιχα)

Το πρόγραμμα του DISCOVER DEREE DAY περιλαμβάνει:

ξενάγηση στο campus 264 στρεμμάτων του DEREE στην Αγία Παρασκευή και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.
παρακολούθηση μαθημάτων σε διάφορες σχολές του DEREE όπου ο υποψήφιος εξοικειώνεται με την μέθοδο διδασκαλίας και το μαθησιακό περιβάλλον του κολλεγίου.
ενημέρωση για το πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης.
συναντήσεις με καθηγητές από όλες τις ειδικότητα και συμβούλους που θα εξηγήσουν λεπτομερώς στους υποψήφιους τα επιμέρους προγράμματα.
ενημέρωση για τις προοπτικές που ανοίγονται για φοιτητές και απόφοιτους του Κολλεγίου
H φοίτηση στο DEREE προσφέρει:

Δύο τίτλους σπουδών: Αμερικανικό (DEREE) και Βρετανικό (Open University).
Προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών με κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ (Stanford, University of Illinois - Chicago, University of California - Davis, Northeastern University, University of Montana, Emory University κ.ά.).

Ευκαιρίες για διεθνή πρακτική εξάσκηση.

Πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυση φοιτητών ύψους €2 εκατομμυρίων.
Το DEREE – The American College of Greece είναι μη-κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός. Είναι το μεγαλύτερο Αμερικανικό κολλέγιο στην Ευρώπη, αναγνωρισμένο από τη New England Association of Schools and Colleges (NEASC). Οι τίτλοι σπουδών του DEREE πιστοποιούνται στην Ευρώπη μέσω συμφωνίας με το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου. Το DEREE έχει 3.000 σπουδαστές από 50 χώρες και περισσότερους από 32.000 αποφοίτους που ζουν και εργάζονται σε όλον τον κόσμο.



www.acg.edu
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...