Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Be An ALBA Student For A Day»

Πρόσκληση από το ALBA για μία πρωτοποριακή μαθησιακή εμπειρία


To ALBA Graduate Business School ανοίγει για άλλη μια φορά τις πύλες του και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους στα «θρανία» του για μία ημέρα. Στα πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Be A Student For A Day», οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μία πρωτοποριακή διαδραστική εκπαιδευτική εμπειρία ενώ παράλληλα θα λάβουν μέρος σε ένα ειδικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι προσομοίωσης!

Το παιχνίδι, βασισμένο σε μακροχρόνια έρευνα, εντάσσει τους συμμετέχοντες σε μια ομάδα αγώνων αυτοκινήτου Formula 1 και θέτει μια αλληλουχία από έντονα και απαιτητικά διοικητικά διλλήματα. Οι συμμετέχοντες καλούνται να αναλύσουν τα δεδομένα του εκάστοτε προβλήματος και να αποφασίσουν πως θα κινηθούν. Το παιχνίδι στοχεύει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας και συνεργασίας σε συνθήκες μεγάλης πίεσης και προκλήσεων.

Παράλληλα με το παιχνίδι προσομοίωσης, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ομιλίες από Καθηγητές και στελέχη του ALBA σε θέματα σχετικα με τη διαχείριση ρίσκου, την καινοτομία και την αναζήτηση εργασίας.

Η μαθησιακή αυτή εμπειρία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ALBA στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη), το Σάββατο 8 Μαρτίου και ώρα 9.30-15.00

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα του «Be A Student For A Day» και να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr/StudentForADay ή να επικοινωνούν με την κα Λίλα Ευσταθιάδη, τηλ.: 210 8964531 (2283), e-mail: StudentForADay@alba.edu.gr.  
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...