Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Συμμετοχή του ALBA στο Youth to Business Forum της AIESEC Ελλάδος

Μέσω ενός διαδραστικού Business Game - Προσφορά 2 Υποτροφιών για τα μεταπτυχιακά του προγράμματα


To ALBA υποστηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση του Youth to Business Forum με θέμα «Youth is the Turning Point for Greece», από το φοιτητικό οργανισμό ΑIESEC Ελλάδος και πλαισιώνει την εκδήλωση με ένα ενδιαφέρον και διαδραστικό Business Game με τίτλο “Interview Preparation: Sharpen The Saw* Optimize your Chances of Landing a Job in Today's Adverse Climate”.  


Μέσα από ένα ζωντανό case study, με την βοήθεια της Μαρίας Μωραγιάννη, Διευθύντριας του ALBA Career & Alumni Office, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια συνέντευξη και από τις δύο πλευρές, αναλαμβάνοντας ρόλους και έτσι εμβαθύνοντας ουσιαστικά στο πως πρέπει να συμπεριφερθούν ώστε να μπορέσουν να ξεχωρίσουν.

Στα πλαίσια του Forum το ALBA σε συνεργασία με την ΑIESEC Ελλάδος θα προσφέρει επίσης, δύο υποτροφίες. Μια μερική υποτροφία της τάξεως του 40% για το πρόγραμμα MSc in International Business and Μanagement, ανοιχτή σε αριστούχους αποφοίτους μέλη της ΑIESEC Ελλάδος που πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα και μια Διεθνή υποτροφία για πρόγραμμα MSc επιλογής του υποψηφίου. Η δεύτερη αυτή υποτροφία καλύπτει το 40% των διδάκτρων και τα έξοδα διαμονής και  απευθύνεται σε αριστούχους, διεθνή μέλη της AIESEC τα οποία έχουν έρθει στην Ελλάδα στα πλαίσια του εθελοντικού προγράμματος και του προγράμματος πρακτικής άσκησης, και θα πρέπει να πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα της επιλογής τους, όπως αυτά αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ALBA, www.alba.edu.gr.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι η 31η Μαρτίου 2014, θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο King Saron (Κάβος Ισθμίας, Λ. Επιδαύρου) και αφορά αποκλειστικά μέλη της AIESEC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...