Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

University of Leicester: Top 5% και 5 stars

The Fielding Johnson Building at the Universit...
(Photo credit: Wikipedia)
Με βάση την πιο πρόσφατη αξιολόγηση (29/4/13) του Complete University Guide απο τα 132 πανεπιστήμια το University of Leicester ανέβηκε στην 16η θέση αξίας, δηλαδή στο ανώτερο Top 5%. Προφανώς δεν είναι σύμπτωση οτι και το Times Good University Guide και το Guardian University Guide ανεβάζουν το Leicester σε αντίστοιχα κορυφαίες θέσεις μέσα στη Βρετανική Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση.

Επίσης, ο παγκοσμίως γνωστός οίκος Αξιολόγησης Αριστείας QS World University Rankings for Excellence περιλαμβάνει και πάλι στα Top 5 stars το University of Leicester, προγράμματα του οποίου προσφέρονται και στην Ελλάδα από την ΚΕΜΕ iCon International Training (www.icon.gr) με τον πιο εξελιγμένο τρόπο ευέλικτης μαθήσης.

Η συνεχής και ραγδαία άνοδος της αξίας του University of Leicester έχει σαν φυσικό επακόλουθο την επέκταση και του αριθμού των φοιτητών και καθηγητών του, αλλά και των εγκαταστάσεών του. Προ μηνός αγόρασε από άλλο πανεπιστήμιο της ίδιας πόλης παραδοσιακό οικοδόμημα ιδιαίτερης αξίας με εκατομμύρια GBP.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πληροφορίες για τα προγράμματα του Πανεπιστημίου στις δύο επόμενες ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Αθήνα στις 23/05 και στη Θεσσαλονίκη στις 30/05.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...