Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

«Employability Fair 2013»: Μια μεγάλη Έκθεση Καριέρας από το Mediterranean College

16 & 17 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι


Εκατοντάδες νέοι που αναζητούν εργασία, έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια μεγάλη έκθεση για την Καριέρα και την Απασχολησιμότητα, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Πρόκειται για το «Employability Fair 2013» μια ακόμη κορυφαία διοργάνωση του Mediterranean College (www.medcollege.edu.gr) ,  η οποία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του Κολεγίου.

Πενήντα κορυφαίες  εταιρίες που αναζητούν προσωπικό, προσφέρουν εκατοντάδες θέσεις εργασίας και αναμένουν τους συμμετέχοντες, που θα έχουν την εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εξατομικευμένα interviews, να προωθήσουν το βιογραφικό τους και να αναζητήσουν γενικότερα ευκαιρίες για την καριέρα τους.

Στο πλαίσιο  της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν, εντελώς δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες σεμινάρια, παράλληλα workshops, διαλέξεις επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτική καριέρας, που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική  τους ανάπτυξη και στην απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Για την ενημέρωση των  συμμετεχόντων έχει δημιουργηθεί ο  δικτυακός τόπος  της διοργάνωσης στη διεύθυνση http://www.mc-employability.gr , απ’ όπου οι  επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά από την ενότητα MC Employability Fair, για το θεσμό, το αναλυτικό πρόγραμμα, τις εταιρίες που συμμετέχουν, και να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής  στην έκθεση.

Γενικότερα  ο επισκέπτης του δικτυακού τόπου  της διοργάνωσης μπορεί να πληροφορηθεί περισσότερα για τις εβδομάδες  απασχολησιμότητας, το career office του Κολεγίου, το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και γενικότερα για το Employability Scheme του Mediterranean College.

 Το σύνολο των  δράσεων του «Employability Fair 2013» θα φιλοξενηθεί στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Μηχανουργείου και στο Αμφιθέατρο «ΑΘΗΝΑ 9.84» σ’ ένα χώρο άνω των 1.200 τ.μ. Η διοργάνωση είναι ανοιχτή στο κοινό (είσοδος δωρεάν). Οι ώρες λειτουργίας έχουν ως εξής: Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου  11:00 - 19:30, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 11:00 - 17:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης στο www.mc-employability.gr  ή να απευθύνονται Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...