Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ξενοδοχοϋπαλλήλους της Κρήτης

Το πρόγραμμα αυτό θα έχει διάρκεια τρία χρόνια, απευθύνεται σε απόφοιτους λυκείου και είναι δωρεάν


Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, θα ξεκινήσει τον Οκτώβρη του 2013 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Διττής εκπαίδευσης στην Ελλάδα  για ξενοδοχοϋπαλλήλους. Προβλέπονται συνολικά 90 θέσεις για νέους/νέες έως 20 ετών.

Το τμήμα του επισιτισμού θα λειτουργήσει στους χώρους του ΟΑΕΔ, στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ το τμήμα των μαγείρων και των ξενοδοχοϋπαλλήλων θα λειτουργήσει στον ΟΑΕΔ στην Αθήνα. Τα θεωρητικά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ενώ κατά τη θερινή περίοδο θα πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση σε ξενοδοχεία κυρίως στην Κρήτη και στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα αυτό θα έχει διάρκεια τρία χρόνια, απευθύνεται σε απόφοιτους λυκείου και είναι δωρεάν. Μετά την εκπαίδευση και επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις, θα αποδοθεί στους νέους επαγγελματίες αναγνωρισμένο πτυχίο από τη Γερμανία. Αυτή τη στιγμή το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία ώστε η εκπαίδευση αυτή να είναι αναγνωρισμένη και στην Ελλάδα.

Οι εκπαιδευόμενοι δικαιούνται τις νόμιμες απολαβές κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους εκπαίδευσης στα Ξενοδοχεία. Η υποβολή αιτήσεων στο e-mail education@mail.ahk-germany.de μέχρι 04/10/2013. Αιτήσεις μπορούν επίσης να υποβάλλουν Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που θέλουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους, ή νεοπροσλαμβανόμενα άτομα.

Περισσότερες πληροφορίες στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο Κα Μαρία Χλωρού τηλ. 210 6419036   m.chlorou@mail.ahk-germany.de Η επιλογή των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί από τις εταιρείες/ξενοδοχεία και στη συνέχεια θα υπογραφεί σύμβαση εκπαίδευσης μεταξύ των εταιρειών του Επιμελητηρίου και των εκπαιδευομένων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...