Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

22η Έκθεση Σπουδαστών ΙΕΚ ΞΥΝΗ με λάμψη, καλοκαιρινά beats και… βραβεία-έκπληξη!

Ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη  ακαδημαϊκή χρονιά, οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας & Γλυφάδας παρουσιάζουν τα έργα τους σε μια λαμπερή εκδήλωση, την οποία θα συνοδεύσει ένα μεγάλο summer party στο club-restaurant DC Mansion (Dream City), την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα!

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην 22η Έκθεση Σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας & Γλυφάδας θα έχουν οι εντυπωσιακές εργασίες των ταλαντούχων σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ από όλους τους Τομείς Σπουδών –Ομορφιάς, Υγείας, Επισιτισμού-Τουρισμού, Παιδαγωγικών, Οικονομίας & Διοίκησης, Εφαρμοσμένων Τεχνών, Μηχανολογίας-Μεταφορών, Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών, Ναυτιλιακών, Δομικών Κατασκευών- αντιπροσωπευτικά δείγματα της άρτιας θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης που λαμβάνουν οι νέοι και νέες που επιλέγουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ για τις σπουδές τους.

Η 22η Έκθεση Σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ σηματοδοτεί και τη λήξη για το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013, το μεγαλύτερο και πλέον πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, το οποίο διοργανώνει τα τελευταία 5 χρόνια ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ με τεράστια επιτυχία και αθρόα προσέλευση κοινού, παρέχοντας 4 μήνες δωρεάν εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας!

Με περισσότερες από 200 εκπαιδευτικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις από το Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο και ρεκόρ συμμετοχών –ξεπέρασαν τις 10.000- ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ έχει κάθε λόγο να γιορτάσει τα… «νούμερα» του φετινού XINIS EDUCATION FESTIVAL στο summer party στο DC!

10.000 Συμμετοχές
140 Σεμινάρια
25 Ημερίδες
3 Συνέδρια
1  Διαγωνισμός καινοτομίας
4  Εθελοντικές δράσεις
11 Εκπαιδευτικές εκδρομές
5 Parties
Εξάλλου, εκτός από την «αυλαία» για το XINIS EDUCATION FESTIVAL, η 22η Έκθεση Σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ επιφυλάσσει ακόμα μία έκπληξη –καινοτομία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ:

θα ανακοινωθεί η έναρξη της ψηφοφορίας για τα «EDUCATION AWARDS», το θεσμό των Βραβείων Εκπαίδευσης που εγκαινιάζει –για πρώτη φορά στην Ελλάδα!- ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ –IEK ΞΥΝΗ & Mediterranean College. Πρόκειται για βραβεία, που θα απονείμει ο όμιλος ΞΥΝΗ στους καλύτερους σπουδαστές του, με κριτήρια τον επαγγελματισμό, το ήθος, τη βαθμολογία και τη συνέπειά τους.

INFO

*ΙΕΚ ΞΥΝΗ: 210 5279500/ 210 9640117/ www.iek-xini.edu.gr

-DC mansion: Διαδόχου Παύλου 20, Γλυφάδα

-Πέμπτη 27/6/2013 -Έναρξη: 19.30 -After party: 23.00

 Χορηγοί επικοινωνίας:

MAD, MAD radio 106,2, touristorama.com, feelfamous.gr, body in balance, FOCUS on, skywalker, ΣΦΥΓΜΟΣ, SOUTH, LIKE radio, EXODOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...