Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Εκδήλωση αφιερωμένη στο ηλεκτρονικό παιχνίδι

Το Hellenic American EducationCenter διοργανώνει το HAEC gameathlon,μια εκδήλωση αφιερωμένη στους νέους και όσους ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Ο μεγαλύτερος αριθμός XBOX, προσομοιωτών VRT Formula και υπολογιστών σε εκδήλωση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμος για τη διασκέδαση όλων των επισκεπτών δίνοντας την ευκαιρία για συμμετοχή σε πρωταθλήματα και πολλούς διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν διαγωνισμοίLeague of Legends, FIFA 2013, Halo 4 (πρώτη φορά στην Ελλάδα), NBA2K13, VRT Formula, Streetfighter IV, TekkenTag Tournament 2, Kinect DanceCentral 3, με χρηματικά έπαθλα και δώρα για τους νικητές και τους συμμετέχοντες. Θα γίνουν επίσης διαγωνισμοί σε Kinect SportsVolleyball, Kinect SportsSeason 2 Tennis, και τουρνουά cardgames:Magic The Gathering,Games of Thrones, και Android Netrunner,ενώ την ημέρα των τελικών θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμόςcosplay με ήρωες από παιχνίδια και πολλά δώρα.

Οι  απονομές στους νικητές θα γίνουν από γνωστούς αθλητές της καλαθοσφαίρισης  και δημοσιογράφους αθλητικού σταθμού  με πολλά happenings.

Το  πρόγραμμα της εκδήλωσης επίσης περιλαμβάνει παράλληλες εκπαιδευτικές  δραστηριότητες. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και workshops με θέματα σχετικά με την ανάπτυξη ηλεκτρονικών παιχνιδιών, την ασφαλή χρήση έξυπνων τηλεφώνων, την  προστασία από διαδικτυακές απειλές, την σωστή διαχείριση δικτύων, την  ανάπτυξη εφαρμογών για έξυπνα τηλέφωνα και καινούργιες εκδόσεις λογισμικού. Τα θέματα αυτά θα αναπτύξουν στελέχη  γνωστών ελληνικών εταιριών, έμπειροι εισηγητές και προγραμματιστές.

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 28 Ιουνίου 17:00-22:00, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 10:00-22:00

Περισσότερες  πληροφορίες και εγγραφές στο www.gameathlon.gr.
Τηλέφωνο  Επικοινωνίας: 2103680056, κ. Χαρά Σιώμου

Μασσαλίας 22, Αθήνα  στο κτήριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης
Παρασκευή 28 - Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Είσοδος δωρεάν
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...