Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

To Jumping Fish της COSMOTE και το ALBA προσφέρουν υποτροφίες

Για το πρόγραμμα MSc in Marketing μέσω του Διαγωνισμού “Let Me Introduce Me”

Το Jumping Fish της COSMOTE και το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece  ενθαρρύνουν και επιβραβεύουν τη δημιουργικότητα μέσω του διαγωνισμού “Let Me Introduce ME”  προσφέροντας μια ολική και δύο μερικές υποτροφίες της τάξεως του 50% για το πρόγραμμα MSc in Marketing.

Οι συμμετέχοντες καλούνται  να παρουσιάσουν τον εαυτό τους με τον πιο έξυπνο και δημιουργικό  τρόπο, ώστε να αποσπάσουν τη θετική ψήφο, τόσο του κοινού που θα ψηφίζει μέσω «likes» όσο  και της επιτροπής αξιολόγησης η οποία θα αποτελείται από δύο καθηγητές του ALBA, ένα στέλεχος του Jumping Fish καθώς και από ένα στέλεχος της εταιρίας COSMOTE.

Οι συμμετέχοντες μπορούν  να προβάλλουν τον εαυτό τους μέσω παρουσίασης, διαφήμισης, video ή με όποιο άλλο τρόπο επιθυμούν και φαντάζονται, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη από το Jumping Fish της COSMOTE σελίδα http://alba.jumpingfish.gr/

Οι ιδέες των συμμετεχόντων  μπορούν να υποβληθούν μέχρι και  τις 19 Ιουλίου, ημερομηνία κατά την  οποία θα ανακοινωθούν και τα ονόματα  των δέκα υποψήφιων νικητών. Η  δεκάδα θα αποτελείται από τρεις (3) συμμετέχοντες που θα συγκεντρώσουν  τα περισσότερα ‘like’ και επτά (7) συμμετέχοντες που θα επιλεγούν απο την κριτική επιτροπή.

Η διαδικασία αξιολόγησης  θα ολοκληρωθεί στις 29 Ιουλίου, με την  ανακοίνωση των 3 νικητών.

Οι νικητές θα λάβουν υποτροφία  αποκλειστικά για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 (έναρξη μαθημάτων Σεπτέμβριος 2013) ενώ για να μπορέσουν να ενταχθούν  στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα θα πρέπει να πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα MSC in Marketing όπως αυτά ανακοινώνονται και ανανεώνονται στον ιστότοπο www.alba.edu.gr και να περάσουν από τη διαδικασία αίτησης και επιλογής του ALBA.

Για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://alba.jumpingfish.gr/ και www.alba.edu.gr/letmeintroduceme ή να αποστείλετε email LetMeIntroduceMe@alba.edu.gr ή στο info@jumpingfish.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...