Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Υποτροφία «The Paul Kleindorfer Scholarship for Academic Excellence»

ALBA Graduate Business School
ALBA Graduate Business School (Photo credit: Wikipedia)

 Από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece

Tο ALBA Graduate Business School at the American College of Greece θέσπισε φέτος την υποτροφία «The Paul Kleindorfer Scholarship for Academic Excellence» στη μνήμη του αείμνηστου καθηγητή Paul Kleindorfer, ενός από τα παλαιότερα μέλη του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του, καθώς και Καθηγητή του Wharton School και του INSEAD.

Ο καθηγητής Paul Kleindorfer έπαιξε ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του κολλεγίου και στην προβολή των καθηγητών του και των εξαιρετικών ερευνητικών επιτευγμάτων τους, στο εξωτερικό. H υποτροφία αυτή προσφέρεται ως σύμβολο ευγνωμοσύνης και σεβασμού για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο κολλέγιο και την εκπαίδευση.

Ο Paul Kleindorfer προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Wharton School από διάφορα πόστα. Διετέλεσε για δύο θητείες Πρόεδρος του Τμήματος Operations and Information Management, υπήρξε Αναπληρωτής Πρόεδρος των διδακτορικών προγραμμάτων και Συν-διευθυντής του κέντρου Risk Management and Decision Processes. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο καθηγητής Kleindorfer δημοσιεύσε πάνω από 25 βιβλία και παρουσίασε πολλές ερευνητικές εργασίες. Μετά την συνταξιοδότησή του, ανέλαβε τη θέση «Paul Dubrule Professor of Sustainable Development and Distinguished Research Professor» ως μέλος του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού του INSEAD. Υπήρξε ενεργός στον τομέα της έρευνας μέχρι λίγο πριν το θάνατό του, τον Αύγουστο του 2012, ενώ είχε αναπτύξει διεθνή φήμη στους τομείς της διαχείρισης των επιχειρήσεων καθώς και της διαχείρισης ενέργειας και κινδύνων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...