Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ξεκινούν από το Δήμο Αμαρουσίου στις 22 Οκτωβρίου 2012 σεμινάρια ξένων γλωσσών και ηλεκτρονικών υπολογιστών

Σεμινάρια ξένων γλωσσών και ηλεκτρονικών υπολογιστών για την περίοδο 2012 – 2013 διοργανώνει η Αναπτυξιακή Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου για τους δημότες και κατοίκους της πόλης.

Επιπλέον, υπάρχει ειδική πρόβλεψη για μειωμένο κόστος συμμετοχής για τους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (πολύτεκνοι, άνεργοι, ΑμεΑ, κ.α.).

Ειδικότερα, στο σεμινάριο ξένων γλωσσών, θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων στην Αγγλική, Γερμανική, Ισπανική, Ιταλική και Γαλλική γλώσσα.

Αντίστοιχα, το σεμινάριο ηλεκτρονικών υπολογιστών περιλαμβάνει προετοιμασία για τη συμμετοχή στις εξετάσεις και την απόκτηση διπλώματος ECDL στις ενότητες Windows, Word, Excel, Internet, και Ms Outlook.

Μετά το πέρας των μαθημάτων οι σπουδαστές θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.
 

Κόστος Παρακολούθησης

Τα σεμινάρια προσφέρονται σε ειδικές προνομιακές τιμές.

Προτεραιότητα στην εγγραφή έχουν τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο ξένων γλωσσών είναι 40 ευρώ μηνιαίως, (30 ευρώ για τους δημότες και τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες).

Παράλληλα η συμμετοχή στο σεμινάριο για την προετοιμασία απόκτησης διπλώματος ECDL, διάρκειας 88 ωρών κοστίζει 250 ευρώ (200 ευρώ αντίστοιχα για τους δημότες και τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες).

Πότε ξεκινούν τα μαθήματα, που θα πραγματοποιούνται

Τα μαθήματα αρχίζουν στις 22 Οκτωβρίου 2012 και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουνίου 2013.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες στις εγκαταστάσεις του 5ου Λυκείου Αμαρουσίου (Ολυμπίας 50).

Που θα υποβάλλονται οι αιτήσεις

Απαραίτητη είναι η προσκόμιση της ARTEMIS CARD ή λογαριασμός ΔΕΚΟ που να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι δημότης ή κάτοικος Αμαρουσίου, καθώς και η κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στις περιπτώσεις εκείνες που ο ενδιαφερόμενος ανήκει σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 213-20.38.083 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 09:00π.μ. έως τις Ο3:00μ.μ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...