Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ενημερωτική Εκδήλωση για τη Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση από το ALBA

ALBA Graduate Business School
 (Photo credit: Wikipedia)
To ALBA διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για υποψήφιους φοιτητές για τα προγράμματα The ALBA MBA, MBA in Shipping, ΜΒΑ in Banking, Executive MBA, MSc in Finance, MSc in Business for Lawyers, MSc in International Business and Management, MSc in International Shipping and Finance, MSc in Marketing και MSc in Strategic HRM στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά (Ακτή Μιαούλη 51) την Τετάρτη 16 Μαΐου και ώρα 18.30.

Η εκδήλωση θα καλύψει σφαιρικά τα θέματα που συνθέτουν την ολοκληρωμένη εμπειρία της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στον τομέα της διοίκησης των επιχειρήσεων. Παράλληλα, θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τις υποτροφίες που έχει προκηρύξει το ALBA για τα ακαδημαϊκά του προγράμματα, στην προσπάθειά του να προσελκύσει αιτήσεις με καλές ακαδημαϊκές ή επαγγελματικές επιδόσεις ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση των υποψηφίων.

Καθηγητές και στελέχη του ALBA θα παρευρίσκονται στην εκδήλωση για να ανταποκριθούν σε τυχόν ερωτήματα των υποψήφιων φοιτητών σχετικά με το ALBA, τα προγράμματα που προσφέρει, τις διαθέσιμες υποτροφίες και ευκαιρίες καριέρας, καθώς και να συζητήσει τα ζητήματα που τους απασχολούν σχετικά με τη σωστή επιλογή μεταπτυχιακού προγράμματος στο συγκεκριμένο τομέα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...