Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ενημερωτική Εκδήλωση για τη Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση

Από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece


To ALBA διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για υποψήφιους φοιτητές για τα προγράμματα Executive MBA, The ALBA MBA, ΜΒΑ in Banking, MBA in Shipping, MSc in Shipping Management, MSc in Finance, MSc in Risk Management, MSc in Business for Lawyers, Double Masters for Lawyers, MSc in International Business and Management, MSc in International Shipping and Finance, MSc in Marketing, MSc in Strategic HRM και MSc in Entrepreneurship στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, πλατεία Μαβίλη) την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30.    

      
Η εκδήλωση θα καλύψει σφαιρικά τα θέματα που συνθέτουν την ολοκληρωμένη εμπειρία της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στον τομέα της διοίκησης των επιχειρήσεων. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα: “6 Steps to Simplify Your Job Search”. H διευθύντρια του τμήματος Καριέρας και Αποφοίτων του ALBA κα Μαρία Μωραγιάννη θα παρουσιάσει τα 6 βήματα που θα οδηγήσουν στην απλοποίηση της διαδικασίας αναζήτησης εργασίας και θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες συμβουλές για καριέρα και προσωπική ανάπτυξη.

Καθηγητές και στελέχη του ALBA θα παρευρίσκονται στην εκδήλωση για να ανταποκριθούν σε τυχόν ερωτήματα των υποψήφιων φοιτητών σχετικά με το ALBA, τα προγράμματα που προσφέρει, τις διαθέσιμες υποτροφίες, καθώς και να συζητήσουν τα ζητήματα που τους απασχολούν σχετικά με τη σωστή επιλογή μεταπτυχιακού προγράμματος. Σχετικά με αυτό το δίλημμα, το ALBA και φέτος συνεχίζει μέσω του ALBA diagnostic να προσφέρει τη λύση ώστε να βοηθήσει όσους έχουν αμφιβολίες σχετικά με την κλίση τους και αναρωτιούνται σχετικά με το ποιο είναι το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που θα αναδείξει τις ικανότητες τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.alba.edu.gr/AddFocus για περισσότερες πληροφορίες σχετικά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική σελίδα www.alba.edu.gr/infosessions.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...