Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αλέκος Φασιανός, Γεράσιμος Ανδρεάτος & Χορωδία και αναβίωση του Bazaar στο επίκεντρο του PIERCE OPEN HOUSE


Μαθητές και απόφοιτοι  του PIERCE συγκεντρώνουν
χρήματα για φιλανθρωπία και υποτροφίες - 12 & 13  Aπριλίου


Η παρουσία του μεγάλου δημιουργού Αλέκου Φασιανού που θα συνομιλήσει με μαθητές, η συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου με τη χορωδία των μαθητών του PIERCE και τραγούδια βασισμένα σε μελοποιημένη ποίηση και η μετά από δεκαετίες αναβίωση του ιστορικού Bazaar του PIERCE, αυτή τη φορά από τις απόφοιτες άλλων δεκαετιών, θα είναι τα ορόσημα του φετινού OPEN DAY του PIERCE – The American College of Greece, που θα γίνει στις 12-13 Απριλίου.

To Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος γιορτάζει φέτος 138 χρόνια από την ίδρυσή του, και το OPEN HOUSE – το οποίο διοργανώνεται εξ’ ολοκλήρου από τους μαθητές του PIERCE – συνεχίζει μια μακρά παράδοση φιλανθρωπίας. Όλα τα έσοδα από τo Bazaar, τα εισιτήρια αλλά και τη λαχειοφόρο θα διατεθούν για την ενίσχυση των Ιδρυμάτων «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Μέλισσα», καθώς και για την ενίσχυση του ταμείου υποτροφιών του Κολλεγίου, μέσω του οποίου δίνονται ευκαιρίες εκπαίδευσης σε μαθητές που αρίστευσαν και μαθητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες.

Το OPEN House διοργανώνεται από τις μαθητικές κοινότητες του PIERCE και αποτελεί παραδοσιακά μια ευκαιρία για τους μαθητές να επιδείξουν και να αναδείξουν τα ταλέντα τους μέσα από δεκάδες δραστηριότητες και επιδείξεις.

Φέτος περαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικά, σεμινάρια γευσιγνωσίας, διαγωνισμό ταλέντων, συζητήσεις με κορυφαίες προσωπικότητες και debate, αθλητικούς αγώνες, παιγνίδια ευφυϊας και γνώσης κ.ά.

Βασικά στοιχεία του προγράμματος:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 8:00 μμ: Συναυλία Χορωδίας PIERCE με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο – ΘΕΑΤΡΟ PIERCE (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή)

ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 11:00 π.μ. - Έναρξη Bazaar αποφοίτων

 3:00-11:30 μ.μ.: PIERCE OPEN HOUSE – Campus  Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή)


Το πλήρες πρόγραμμα στο: http://www.pierce.gr/sites/default/files/pdfs/DigitalProgramOpenHouse.pdf

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...