Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

H Χριστιανοδημοκρατική νεολαία στο Ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων


Στο Ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρευρέθηκαν εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής της Χριστιανοδημοκρατικής νεολαίας, ο Συντονιστής Γιώργος Δρακούλης και ο Πάνος Τσακτίρας.

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο  Συντονιστής της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας Γιώργος Δρακούλης ανέφερε:

«Χαιρετίζω την σημερινή συνάντησή σας ως Συντονιστής  της Διοικούσας Επιτροπής της  Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας. Η  ΧΡΙ.ΝΕ. είναι μια ένωση νέων ανθρώπων που εντάσσεται στο αντιμνημονιακό πατριωτικό μέτωπο, κύριοι συνδημιουργοί του οποίου είναι η νεολαία σας, ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Είναι επιτακτικό αίτημα της δύσκολης περιόδου που διανύουμε  να δημιουργηθεί ένα τόξο που θα ενώσει όλες τις δημοκρατικές αντιμνημονιακές  δυνάμεις της χώρα μας και όλους τους αντιμνημονιακούς νεολαίους, που επιζητούν ένα καλύτερο αύριο.

Την ώρα που η Ελλάδα και οι Έλληνες οδηγούνται στην εξαθλίωση , δεν υπάρχουν χρώματα και κομματικές σημαίες ,αλλά μια σημαία που μας  ενώνει όλους, πολιτικούς και πολίτες, και αυτή η σημαία δεν είναι άλλη από την ελληνική!

Η ελληνική «μνημονιακή» πραγματικότητα έχει ως εξής: ανέχεια, ανεργία στο κόκκινο, μισθοί φτωχοποίησης, συσσίτια, κρατική αναλγησία, ανύπαρκτο  κράτος πρόνοιας, κοινωνική εξαθλίωση  και χιλιάδες Έλληνες άστεγοι, γεγονός που συνιστά την πιο ακραία μορφή φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Ο κ. Σαμαράς και τα εξαπτέρυγα της  Τρικομματικής Κυβέρνησης μέρα με την  μέρα απογυμνώνονται φανερώνοντας τον  πραγματικό τους ρόλο, που δεν είναι  άλλος από την εξυπηρέτηση  των «αλλότριων» συμφερόντων. Ο λαός όμως πλέον δεν δίνει φθηνά συγχωροχάρτια. Τα ψέματα τελείωσαν και οι μάσκες πέφτουν. Αυτοί ξεχάσανε ότι εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό και όχι τους δανειστές, αλλά εμείς θα τους θυμίσουμε ότι όσοι ξεχνάνε ποιον εκπροσωπούν είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν.

Ως νέος άνθρωπος, όπως και εσείς, το πιστεύω ακράδαντα:
Ή τώρα ή ποτέ. Αυτοί οι δύσκολοι καιροί για την Ελλάδα και τους Έλληνες μας καλούν σε συστράτευση, ιδίως εμάς τους νέους για να ξημερώσει  μια καλύτερη μέρα στην χώρα μας.
Οι νέοι αντί να πάρουν το εισιτήριο  για το «τρένο» της ξενιτιάς, τους καλούμε να πάρουν το εισιτήριο για το «τρένο» της αλλαγής στον τόπο μας.

Και να είστε σίγουροι ότι σε αυτό το «τρένο» ανεβαίνουν όλο και  περισσότεροι νέοι και δημοκρατικές αντιμνημονιακές δυνάμεις που πέρα από αυτά που τους χωρίζουν τους ενώνει κάτι που βρίσκεται πάνω από όλα…μια υπερήφανη και ελεύθερη Ελλάδα!»

Κλείνοντας τον χαιρετισμό ο  κ. Δρακούλης τόνισε:
«Οι ελπίδες είναι  τα όνειρα όσων δεν κοιμούνται. Πολύ σύντομα τα δικά μας όνειρα θα γίνουν οι εφιάλτες κάθε σύγχρονου πολιτικού  «Εφιάλτη» του ελληνικού λαού.
Γιατί οι ελπίδες που  «φυτρώνουν» στην καρδιά μας, «ανθίζουν» στους δρόμους του αγώνα, και  ο αγώνας για αξίες και ιδανικά  είναι από αρχαιοτάτων χρόνων ελληνική υπόθεση.»

Στο Ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων προσκεκλημένος ήταν και ο επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...