Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Σύγχρονα Μεταπτυχιακά Προγράμματα, σε περιζήτητες εξειδικεύσεις με προοπτικές!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας, οι κάτοχοι Μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, και MBA, παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος  εταιριών και οργανισμών που έχουν την πρόθεση να προσλάβουν προσωπικό, εφόσον τα εξειδικευμένα στελέχη μπορούν να διαχειρίζονται τη στρατηγική και την ανάπτυξή τους με αποτελεσματικό τρόπο.

Επιπλέον η αύξηση του ανταγωνισμού διεθνώς, αναδεικνύει την αξία της γνώσης και την ανάγκη να γνωρίζουμε τις τελευταίες εξελίξεις σε όλα τα επιστημονικά πεδία, καθώς και τις τάσεις όπως αυτές διαμορφώνονται. Για το λόγο αυτό άλλωστε, επιδίωξη των επιχειρήσεων και των οργανισμών γενικότερα που θέλουν να αναπτυχθούν, είναι να προσλαμβάνουν τους καλύτερους αποφοίτους.

To Mediterranean College, σε συνεργασία με το κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby, προσφέρει τώρα τη δυνατότητα απόκτησης κορυφαίων και ισχυρών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, με τα νέα τμήματα  που θα ξεκινήσουν εντός Οκτωβρίου 2013.

Τα  προσφερόμενα Μεταπτυχιακά Προγράμματα / Masters, είναι:

Σχολή Εκπαίδευσης:

MA Education (Special Needs),

MA Education (Leadership & Management),

Σχολή Ψυχολογίας:

MSc Integrative Counselling & Psychotherapy,

MSc Adult Cognitive - Behavioural Psychotherapy,

Σχολή Πληροφορικής:

MSc Advanced Computer Networks

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων:

MSc Marketing Management,

MA Management,

MBA (ελληνόφωνο ή αγγλόφωνο)

Η πρόσφατη αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων των Κολλεγίων, μεταξύ άλλων και των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας όχι μόνο στον ιδιωτικό αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και να έχουν τα εργασιακά δικαιώματα και τις μισθολογικές απολαβές των κατόχων μεταπτυχιακών τίτλων των δημοσίων πανεπιστημίων.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr , info@medcollege.edu.gr


To Mediterranean College στα Social Media:

Facebook:http://www.facebook.com/mediterraneancollege  Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1 YouTube:http://www.youtube.com/mediterraneancollege

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...