Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Ημέρα Γνωριμίας με το DEREE: 5 Απριλίου 2013

Ενημέρωση για σπουδές και υποτροφίες/οικονομική ενίσχυση €2,5 εκατ.


Υποψήφιοι φοιτητές θα έχουν  την ευκαιρία να γνωρίσουν από  κοντά το DEREE - The American College of Greece πριν αποφασίσουν που θα σπουδάσουν συμμετέχοντας στο DISCOVER DEREE DAY που διοργανώνεται την Παρασκευή 5 Απριλίου  2013, 9:30 π.μ. – 3 μ.μ.
Η έγκαιρη εγγραφή για το φθινοπωρινό τετράμηνο του 2013 που ξεκινά το Σεπτέμβριο δίνει στον υποψήφιο φοιτητή μεγαλύτερες πιθανότητες να ωφεληθεί από το πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης του Κολλεγίου που ανέρχεται σε €2,5 εκατομμύρια για το 2013 και θα αυξηθεί περαιτέρω τον επόμενο χρόνο.
Το DISCOVER DEREE DAY περιλαμβάνει:
  • ξενάγηση στο ειδυλλιακό campus 264 στρεμμάτων του DEREE στην Αγία Παρασκευή
  • περιήγηση στην υπερσύγχρονη βιβλιοθήκη και τις ολυμπιακού επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις
  • παρακολούθηση πραγματικών τάξεων του DEREE όπως: “The Art of Professional Communication,” “Spirituality and Culture” ή εναλλακτικά, συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες στο γυμναστήριο του Κολλεγίου.
  • συναντήσεις με καθηγητές και συμβούλους που θα εξηγήσουν στους υποψήφιους φοιτητές λεπτομερώς τα 21 προγράμματα major του DEREE,  καθώς και τη δυνατότητα για παράλληλες σπουδές στο DEREE και στο δημόσιο πανεπιστημιακό σύστημα.
  • ενημέρωση για τις προοπτικές που ανοίγονται για φοιτητές και απόφοιτους του Κολλεγίου για υψηλού επιπέδου σπουδές, πρακτική εξάσκηση σε διεθνείς εταιρείες και σπουδές στο εξωτερικό χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.
  • Τη συνεργασία του DEREE με το Open University της Μεγ. Βρετανίας που οδηγεί στην απόκτηση δύο τίτλων σπουδών και την κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα.
  • Ενημέρωση για την εγγύηση DEREE Guarantee ότι τα δίδακτρα του φοιτητή δεν θα αλλάξουν κατά τη διάρκεια των σπουδών του
  • ενημέρωση για το πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης (συνολικού ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ) που προσφέρει το Κολλέγιο
Η ημέρα θα τελειώσει με ελαφρύ γεύμα στον κεντρικό προαύλιο χώρο του DEREE.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε το: www.acg.edu/news/discover-deree-day ή τηλεφωνήστε στο 210 6009800 ext. 1410
Η είσοδος είναι δωρεάν και οι επισκέπτες μπορούν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στο campus.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΜΕ: Χάρης Δασκαλοθανάσης, Office of Media Relations, The American College of Greece
Τηλ: +30 210 600 9800 εσωτ. 1435 or +30 6948 809400; e-mail: mediarelations@acg.edu
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...