Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Συντονιστική επιτροπή νεολαίας ΔΗΜ.ΑΡ.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των συνέδρων από το χώρο της νεολαίας, η οποία ανέδειξε 21μελή συντονιστική επιτροπή. Από αυτούς οι πέντε εξελέγησαν και στην Κ.Ε του κόμματος.

Συγκεκριμένα στη συντονιστική επιτροπή νεολαίας μετέχουν οι: Αγγελίδης Θανάσης, Αθηνάκης Δημήτρης, Όκλαντ Άστριντ Ζωη, Διαμαντόπουλος Χρόνης, Παλαμίδης Αλέξανδρος, Πετρίτη Κική, Σπανός Φάνης, Μητσάνης Θέμης, Ρόκος Βασίλης, Τριανταφύλλου Θοδωρής, Παναγιωτόπουλος Νίκος, Πλέσσας Δημήτρης, Τσεκουρά Αννα, Ποζίδης Γαβρίλος, Τσούκαλης Κώστας, Φωκάς Πέτρος, Τσουμάνη Χαρά, Αποστολίδης Γιώργος, Φωτιάδης Γιώργος, Σκούρτης Κώστας και Ανδριόπουλος Χρήστος.

Το συνέδριο εξέλεξε και την εξελεγκτική επιτροπή για τα οικονομική του κόμματος, η οποία αποτελείται από τους: Ασημακόπουλος Μάριος, Γεωργιάδης Θανάσης, Κανάκη-Σωτήρχου Ιωάννα, Καραγιάννη Ελένη, Παλαιολογόπουλος Δημήτρης, Πέρρος Χρήστος και Ταβλαδωράκης Ντίνος.

Το Σάββατο το πρωί θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή για την εκλογή Γραμματέα και Εκτελεστικής Επιτροπής. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κόμματος(Αγίου Κωνσταντίνου 40).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...