Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Γνωρίζοντας την Εφοδιαστική Αλυσίδα: Θέσεις Εργασίας και Επαγγελματικές Ευκαιρίες

Στο πλαίσιο  της 3ης Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week)


Στο πλαίσιο της 3ης κατά σειρά Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 το workshop με θέμα “Γνωρίζοντας την εφοδιαστική αλυσίδα: θέσεις εργασίας και επαγγέλματα”.  Εισηγητής ήταν ο κ. Διονύσης Γρηγορόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Logistics Way. 


Η απήχηση της εκδήλωσης ήταν ιδιαίτερα μεγάλη στους φοιτητές όλων των κλάδων που σχετίζονται  επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο κλάδο και πιο συγκεκριμένα των  Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μηχανικών  και Πληροφορικής.

Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές  δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου  workshop οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν τη σχέση καινοτομίας και εφοδιαστικής αλυσίδας, να έρθουν σε επαφή με τα επαγγέλματα τα οποία μπορούν να ακολουθήσουν στον κλάδο και τις δεξιότητες που απαιτούνται σε κάθε επάγγελμα, να εξοικειωθούν με τα πληροφοριακά συστήματα που χρησιμοποιούνται, να ανακαλύψουν τη διαχρονική εξέλιξη του κλάδου και να μάθουν τις τάσεις που θα καθορίσουν το επαγγελματικό τοπίο των logistics στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες  και στιγμιότυπα της εκδήλωσης μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...