Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ντανς κλαμπ γίνεται στις 27 Νοεμβρίου το... Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Σε ντανς κλαμπ μετατρέπεται την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου το… Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου γνωστοί έλληνες dj και παραγωγοί της house μουσικής θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους με ζωντανές ενορχηστρώσεις και τραγουδιστές. 


Στην πρώτη παρουσία της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής στις αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής, συμμετέχουν μερικοί από τους πιο γνωστούς dj και παραγωγούς της ελληνικής ντανς σκηνής, που αποτελούν το έμψυχο υλικό των δισκογραφικών εταιρειών Zero10 Records και Panik Records: Playmen, Dim Chord, Dino MFU, Issy (Slickbeats), V-Sag και Agent Greg με ζωντανές ερμηνείες από τους Demy, Yalena, Gabriel (Slick Βeats), Alexandra McKay και τα συγκροτήματα Slick Βeats και Star Motel. 


Η βραδιά ξεκινά στις 9, στην αίθουσα Banquet, η οποία θα μετατραπεί σε κλαμπ, μια που ο περισσότερος κόσμος θα είναι όρθιος, θα χορεύει και θα πίνει το ποτό του.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για την ηλεκτρονική μουσική στην αίθουσα MC2, στις 7, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Στο workshop συμμετέχουν dj και παραγωγοί, οι οποίοι θα συζητήσουν για θέματα μουσικής δημιουργίας και δισκογραφικής παραγωγής.

Το αφιέρωμα στη house μουσική πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Σειράς Γέφυρες που διευθύνει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος.

Το house πάρτυ στο Μέγαρο ξεκινά με τους Playmen και τη Demy, η συνεργασία των οποίων στο τραγούδι «Fallin’» τον Μάρτιο του 2012 τους χάρισε χρυσό δίσκο. Το δίδυμο των μουσικών παραγωγών-dj (Παύλος Μανώλης και Λευτέρης Ξενάκης) έγινε γνωστό στο ευρύτερο κοινό το 2009 με το τραγούδι τους «Together Forever» που αργότερα επανακυκλοφόρησε με αφορμή τα Mad Video Music Awards 2010 (στη νέα έκδοση του τραγουδιού συμμετείχαν οι Onirama και η Έλενα Παπαρίζου).

Μαζί τους θα εμφανιστεί η 22χρονη Demy, η τραγουδίστρια που ανακάλυψε η δισκογραφική εταιρία Panik Records όταν έψαχνε για νέα πρόσωπα στο youtube.

Στη σκηνή θα εμφανιστεί επίσης, η Yalena μαζί με τον Dim Chord (κατά κόσμον Δημήτρη Φυτιλή). Στη δισκογραφία του Dim Chord περιλαμβάνονται original κομμάτια και remix σε συνεργασία με κορυφαίους έλληνες και ξένους παραγωγούς (Nikko Sunset, Agent Greg, Yalena, Kristia, V-Sag, Ketjak, Tareq, Sugarhouse, Dino ΜFU, Paul Levon, Adele, SHM, Anne Clark, Lenny Kravitz, Morgan Page, Miss Kittin, Medina, Dimi Phaze, Madonna, Andain, James Holden, Jamie Woon, Portishead, Rihanna, Hess is more κ.ά.).

H vocalist του νέου ακουστικού ροκ σχήματος από τη Θεσσαλονίκη Basement High, Αlexandra McKay, δανείζει τη φωνή της στο κομμάτι «Smile» του V-Sag που ακολουθεί κατά σειρά εμφάνισης. Πρόκειται για τον γνωστό δημιουργό progressive, deep, tribal και tech house κομματιών.

Τη θέση του στα decks θα πάρει ο Agent Greg, ο οποίος έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας με το πρώτο του residency στο Cavo Paradiso της Μυκόνου και στη συνέχεια στο Paradise Club. Ο δημιουργός κομματιών που έχουν συμπεριληφθεί σε πάνω από 30 συλλογές σε όλο τον κόσμο, συνοδεύεται επί σκηνής από τον Gabriel, τον frontman των Slick Beats.

Οι Slick Beats (Gabriel Russel και Issy), δημιουργοί, μεταξύ άλλων, του σινγκλ των Vegas «Για σένα», του σινγκλ της Shaya «Summer’s all around» (μαζί με τους House Twins) και του τραγουδιού «Το Ξέρεις Καλά» (2012) που κυκλοφόρησε και σε αγγλόφωνη εκδοχή με τίτλο «So Beautiful», θα συμπράξουν στη συνέχεια με τον γνωστό dj και παραγωγό Dino MFU – με τον οποίο κυκλοφόρησαν το deep house single με τίτλο «On Your Name».

Ο Dino MFU είναι δημιουργός της Zero10 Records, και έχει παίξει σε φημισμένα κλαμπ της Ελλάδας και του εξωτερικού (Cavo Paradiso και Scarpa στη Μύκονο, Venue, Villa Mercedes, Room 26 στην Ιταλία, το Sullivan Room της Ν. Υόρκης, το Shelbourne Hotel στο Μαϊάμι κ.ά.).

Μαζί τους θα εμφανιστούν και οι Star Motel (Σωτήρης Βρεττός-Δημήτρης Μπακάλης-Νατάσσα Αντωνοπούλου) ο ήχος των οποίων αποτελεί έναν συνδυασμό ποπ και και ντανς μουσικής.

Οι συμμετέχοντες dj και παραγωγοί μαζί με γνωστούς συναδέλφους τους θα μοιραστούν με το κοινό πολλά από τα μυστικά της τέχνης τους στο workshop με θέμα «Ιn House-Η μουσική House στο Μέγαρο» που θα προηγηθεί της συναυλίας, μέσα από μια σειρά ομιλιών που αφορούν στους διαφορετικούς τομείς της δημιουργίας, της παραγωγής και της προώθησης της μουσικής house: «Label Creation & Management» (Dino MFU και Chris IDH), «Song Writing» (Gabriel από τους Slick Beats και Sotiris από τους Star Motel), «Social Management & Marketing» (Aris Alevras από την bliss projects και John Kagioulis από την Zero 10 Records), «Live dance song Strip Down on Logic Pro» (Agent Greg, Dim Chord και V Sag), «Overall Production tips» (Dimitris & Natasha από τους Star Motel και Issy από τους Slick Beats), «DIY for musicians in Greece» (Alekos Vretos από τη Jadeo Music).

Τα εισιτήρια κοστίζουν 7 ευρώ (φοιτητικά) και 15 ευρώ (γενική είσοδος).

Το αντίτιμο του εισιτηρίου αντιστοιχεί σε είσοδο στην αίθουσα.

Θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός καθισμάτων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...