Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Postgraduate Diploma in Sports Business Management

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και το Ινστιτούτο Αθλητικής Επιχειρηματικότητας, ο μοναδικός επιστημονικός οργανισμός της Ελλάδας που μελετά και προωθεί την έννοια της Αθλητικής Επιχειρηματικότητας, δημιουργήσαν ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον τομέα του Sports Business Management.

Σε μια εποχή, όπου ο αθλητισμός περνάει σε μια νέα φάση αναδιάρθρωσης, που καθιστά αναγκαία την προσφορά υψηλής κατάρτισης στα στελέχη του αθλητισμού και την προετοιμασία των μελλοντικών ηγετών στην αγορά της αθλητικής επιχειρηματικότητας, η συνεργασία των δύο οργανισμών έρχεται να δημιουργήσει το νέο αυτό μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους, με 185 ώρες διδασκαλίας από κορυφαίους καθηγητές και στελέχη της αγοράς της διοίκησης επιχειρήσεων και της αθλητικής επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα αξιοποιεί την εμπειρία, τις δράσεις και το δίκτυο των δύο οργανισμών και δημιουργεί έτσι μία πρότυπη εκπαιδευτική εμπειρία για όλη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, καθώς έχει σκοπό να δημιουργήσει τους αυριανούς ηγέτες της αγοράς του Αθλητισμού σε τομείς όπως η αθλητική επιχειρηματικότητα, ο επαγγελματικός αθλητισμός (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Λίγκες κλπ) ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της αθλητικής αγοράς, το marketing και η διαχείριση δικαιωμάτων, η επαγγελματική εκπροσώπηση και μια σειρά από άλλους τομείς του αθλητισμού, στους οποίους η ανάγκη για επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση είναι πλέον απαραίτητη.

Το πρόγραμμα είναι διεθνές και σε αυτό μπορούν να συμμετάσχουν και φοιτητές υπήκοοι άλλων χωρών, ενώ η συνεργασία του προγράμματος με τους κορυφαίους αθλητικούς οργανισμούς και εταιρείες καθώς και η πρόσβαση του στην αγορά του Αθλητισμού, επιτυγχάνεται μέσα από το δίκτυο και τις δράσεις του Ινστιτούτου Αθλητικής Επιχειρηματικότητας (www.iae.gr).

Οι αιτήσεις εγγραφής έχουν ήδη ξεκινήσει. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο ALBA, κυρία Μαρία Παππά, 210 8964531, εσωτ. 2267 καθώς και στο ΙΑΕ, info@iae.gr, www.iae.gr, και στο τηλ. 210 2715270.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...