Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ο Ιωαννίδης διαδέχεται τον Παπαμιμίκο στην ηγεσία της ΟΝΝΕΔ

Ο Σάκης Ιωαννίδης ψηφίζει στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στην ΟΝΝΕΔ, που ολοκληρώνονται σήμερα στις 7 το βράδυ.

Στον δραμινό απόφοιτο του Παντείου Σάκη Ιωαννίδη περνά σήμερα Κυριακή βράδυ η ηγεσία της ΟΝΝΕΔ από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο. 

Ο Ιωαννίδης είναι ο μοναδικός υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία, που εξελίσσεται από το πρωί της Κυριακής για την ανάδειξη του νέου προέδρου της γαλάζιας νεολαίας.

Ο μοναδικός υποψήφιος, όπως κατέληξε η προεκλογική διαδικασία στην οργάνωση, κύριος Ιωαννίδης, αποτελούσε τα τελευταία χρόνια τον «υπαρχηγό» του κ. Παπαμιμίκου, ο οποίος θεωρείται ως ο επικρατέστερος για τη θέση του γραμματέα της ΝΔ., που θα αναδειχθεί μετά το συνέδριο του κόμματος στο τέλος Ιουνίου.

Ο μέχρι πρότινος έτερος συνδιεκδικητής της ηγεσίας της ΟΝΝΕΔ, Γιώργος Ασημακόπουλος, αποσύρθηκε τελικά από την κούρσα διαδοχής και η έλλειψη ανταγωνισμού έχει ως αποτέλεσμα -όπως αναγνωρίζουν επιτελικά στελέχη της οργάνωσης- την περιορισμένη συμμετοχή στις κάλπες σε σχέση με τις εκλογές του 2010. Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 7 το απόγευμα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ που έχουν γεννηθεί από το 1981 έως και το 1995.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...