Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Μετά το Λύκειο τι; Μηχανολόγος Μηχανικός ή Πολιτικός Μηχανικός…@Mediterranean College!

Με την επέτειο 35 χρόνων πρωτοπορίας, το School of Engineering του Mediterranean College, εγκαινιάζει σήμερα μια νέα εποχή στο χώρο της μεταλυκειακής εκπαίδευσης, προσφέροντας με μια νέα σύγχρονη αντίληψη, προγράμματα σπουδών υψηλών προδιαγραφών, στα πλέον περιζήτητα επιστημονικά πεδία, σε συνεργασία με έγκριτους και καταξιωμένους διεθνώς εκπαιδευτικούς φορείς και οργανισμούς. Τα επιστημονικά πεδία στα οποία προσφέρει σπουδές το School of Engineering του Mediterranean College είναι προσανατολισμένα στις ανάγκες της νέας εποχής, στις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας αλλά και στις ανάγκες της οικονομίας, προσφέροντας τη δυνατότητα προσωπικής ανάπτυξης, ολοκλήρωσης και επαγγελματικής καταξίωσης.

Το School of Engineering του Mediterranean College, από το 1977 μεταφέρει τη Βρετανική εκπαίδευση στην Ελλάδα, αναπτύσσοντας πολλές και διαφορετικές περιοχές της γνώσης στους αποφοίτους του, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένο και ανταγωνιστικό γνωστικό προσανατολισμό, συμπληρώνοντας παράλληλα τις επαγγελματικές τους δεξιότητές σύμφωνα με τις εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία. Γι αυτό και οι σπουδές στο Mediterranean College δημιουργούν προστιθέμενη αξία που προσφέρουν στους αποφοίτους του τη δυνατότητα μιας ανοδικής, ξεχωριστής σταδιοδρομίας και της επαγγελματικής καταξίωσης. Τα παρεχόμενα προγράμματα της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College στα επιστημονικά πεδία της Μηχανικής και των Κατασκευών αφορούν στις ειδικότητες του Πολιτικού (Civil Engineering) και Μηχανολόγου Μηχανικού (Mechanical Engineering) καθώς και του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού (Architectural Design). Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College, προσφέρει στις πλέον σύγχρονες εργαστηριακές δομές, που βασίζονται σε Ευρωπαϊκά Πρότυπα, την αναβαθμισμένη επαγγελματική Παιδεία που δικαιούται η νέα γενιά. Άλλωστε, η ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρει το Mediterranean College, διασφαλίζετε από διαρκείς επενδύσεις σε τεχνολογικό και εργαστηριακό εξοπλισμό, δημιουργώντας σήμερα αξεπέραστες υλικοτεχνικές υποδομές και υπεροχή. Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρίες για την πρακτική άσκηση των φοιτητών, την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών επισκέψεων και διαλέξεων, αλλά και για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων της.

Η γνώση στο Mediterranean College, αναγορεύεται σε μια υπέρτατη αξία που προσφέρει την πραγματική δύναμη στους αποφοίτους του για επαγγελματική καταξίωση και κοινωνικοοικονομική άνοδο, που στηρίζεται στην ουσιαστική γνώση και παιδεία. Mediterranean College. The Power of Knowledge!

Πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...