Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Αντί να κάτσει να διαβάσει, έφτιαξε σκονάκι μήκους 10,5 μέτρων!

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στο μυαλό μας το σκονάκι, ως ένα μικρό χαρτάκι στο οποίο είναι γραμμένα τα SOS. Ένας μαθητής Γυμνασίου στο Καζακστάν όμως, αντιλαμβάνεται την έννοια του σκονακίου πολύ διαφορετικά.

Ο νεαρός έδινε εξετάσεις στο μάθημα της Ιστορίας, όταν υπέπεσε στην προσοχή του επιτηρητή ότι ήταν πολύ ανήσυχος, κουνιόταν διαρκώς και έμοιαζε να νιώθει πολύ άβολα. Όταν τον ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνος άρχισε να μασάει τα λόγια του, κι έτσι τον πήραν χαμπάρι και του ζήτησαν να τον ψάξουν.

Επιτηρητής, καθηγητής και συμμαθητές έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν ο νεαρός σήκωσε τη μπλούζα του και φάνηκε το επικό σκονάκι, μήκους 10,5 μέτρων, το οποίο είχε τυλίξει γύρω από το στήθος του. Το σκονάκι περιελάμβανε συνολικά 25.000 απαντήσεις σε αντίστοιχες SOS ερωτήσεις.

Ο μαθητής, όπως ήταν φυσικό, μηδενίστηκε, ενώ είναι αμφίβολο εάν θα συνεχίσει να φοιτά στο ίδιο σχολείο. Η είδηση έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που σκέφτηκαν ότι αν είχε αφιερώσει έστω και το μισό χρόνο από αυτόν που διέθεσε για να φτιάξει αυτό το σκονάκι, στο διάβασμα της Ιστορίας, σίγουρα θα είχε πάρει τον καλύτερο βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...