Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Το ALBA προσφέρει υποτροφίες για το πρόγραμμα MSc in Marketing

ALBA Graduate Business School
 (Photo credit: Wikipedia)

Mέσω του Διαγωνισμού Δημιουργικότητας “Let Me Introduce Me”


To ALBA Graduate Business School at The American College of Greece ενθαρρύνει και επιβραβεύει τη δημιουργικότητα με την ανακήρυξη του διαγωνισμού “Let Me Introduce ME” μέσω του οποίου θα αναδειχτούν 3 νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν μια ολική και δύο μερικές υποτροφίες της τάξεως του 50% για το πρόγραμμα MSc in Marketing.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να αναδιπλώσουν το ταλέντο τους με το να παρουσιάσουν τον εαυτό τους με τον πιο έξυπνο και δημιουργικό τρόπο, ώστε να αποσπάσουν την θετική ψήφο της επιτροπής αξιολόγησης η οποία θα αποτελείται από τρεις Καθηγητές του ALBA, ένα στέλεχος της διαφημιστικής εταιρείας LOWE AND PARTNERS καθώς και από ένα στέλεχος του Οργανισμού Διαδραστικής Επικοινωνίας ΙΑΒ.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να προβάλλουν τον εαυτό τους μέσω παρουσίασης, διαφήμισης, video ή με όποιο άλλο τρόπο επιθυμούν και φαντάζονται!

Οι ιδέες των συμμετεχόντων μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τις 30 Ιουνίου, ενώ η διαδικασία αξιολόγησης θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των 3 νικητών.

Οι νικητές θα λάβουν υποτροφία αποκλειστικά για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 (έναρξη μαθημάτων Σεπτέμβριος 2012) ενώ για να μπορέσουν να ενταχθούν στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα θα πρέπει να πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα MSC in Marketing όπως αυτά ανακοινώνονται και ανανεώνονται στον ιστότοπο www.alba.edu.gr και να περάσουν από τη διαδικασία αίτησης και επιλογής του ALBA.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία επικοινωνίας του περιοδικού Marketing Week της εταιρίας BOUSSIAS.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr/letmeintroduceme ή να επικοινωνήσετε με την κα Νίκη Θεοδώρου, 210 8964531, LetMeIntroduceMe@alba.edu.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...