Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ο Σύλλογος Κρητών φοιτητών Ξάνθης θα επιδοτεί με 300 ευρώ κάθε πρωτοετή, στην πόλη, με χαμηλό εισόδημα

Μια εντυπωσιακή και αξιέπαινη πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Σύλλογος Κρητών Φοιτητών Ξάνθης «Ο Ψηλορείτης» στην προσπάθεια του ...να βοηθήσει τα μέλη του εν μέσω της οικονομικής κρίσης που περνά η χώρα. Φέτος επιδοτεί τον/την πρωτοετή φοιτητή/φοιτήτρια του οποίου η οικογένεια έχει τη χαμηλότερη φορολογική δήλωση, που θα περάσει σε μια απ’τις σχολές της Ξάνθης, με το ποσό των 300€ !

Διευκρινίζεται ότι σαν μέλος του συλλόγου μπορεί να εγγραφεί κάθε φοιτητής που σπουδάζει στην Ξάνθη με μόνιμο τόπο κατοικίας την Κρήτη ή καταγωγή γονέων απ’την Κρήτη. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν ένα αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος απ’την εφορία κι έναν αριθμό λογαριασμού με το όνομα του δικαιούχου του για την κατάθεση των χρημάτων σε κλειστό φάκελο είτε την ημέρα εγγραφών στο σύλλογο -που ορίζεται ως η Κυριακή πριν την έναρξη των μαθημάτων- είτε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Τέλος, για αποφυγή παρεξηγήσεων, τα μέλη του Δ.Σ. σημειώνουν ότι θα γίνει άνοιγμα όλων των φακέλων μαζί απ’τα μέλη του συμβουλίου και θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια τόσο στα στοιχεία των φοιτητών όσο και στο όνομα του/της φοιτητή/φοιτήτριας που δικαιούται το ποσό.

http://www.xanthipress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...