Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΟΝΝΕΔ Βέροιας: «Πληρώνω δίκαια» - «Οι νέοι, δεν χρεοκοπούν!»

Κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στη Βέροια ο Ν. Νικολόπουλος

Στην τέταρτη κατά σειρά εκδήλωση-δράση της ΟΝΝΕΔ με θέμα «Πληρώνω δίκαια», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Βέροια, παρέστη ως κεντρικός ομιλητής ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος.

Η δράση «Πληρώνω δίκαια», αποτελεί ενημερωτική πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ για την παρουσίαση των προτάσεων των νεολαίων για την αναγκαιότητα μείωσης των φορολογικών συντελεστών. Πρόκειται για μια κίνηση εστιασμένη στους νέους ανθρώπους και τις ανάγκες τους, που αποστρέφεται την γραφειοκρατία και επιζητά την απαλλαγή από τα πάσης φύσεως εμπόδια που αποθαρρύνουν τους νεολαίους από τη νεανική επιχειρηματικότητα.

«Οι νέοι, γυρίζουν την πλάτη τους στην μιζέρια και διεκδικούν ευκαιρίες, πιστεύοντας στην πολιτική που θα δώσει ώθηση στην αγορά, προσφέροντας εισόδημα, θέσεις εργασίας μα πάνω απ’ όλα, κοινωνική δικαιοσύνη σε μια γενιά που αρνείται να αποδεχθεί την μοίρα που επιχειρείται να της επιβληθεί. Θέλουν το μέλλον οι νεολαίοι. Το θέλουν γιατί τους ανήκει. Και οφείλουμε να τους το παραδώσουμε αλλάζοντας το παρόν», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος

Όπως είπε ο κ. Νικολόπουλος, η πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ αποτελεί απόδειξη ότι οι νέοι συνεχίζουν να πολιτικοποιούνται και αντιστέκονται στην κρίση οποιασδήποτε μορφής, πιστεύοντας στους εαυτούς τους, πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.

«Το κάνουν όχι ασκώντας κριτική, αλλά προτείνοντας. Δείχνουν το δρόμο, στην αποτυχημένη, κακή και επικίνδυνη Κυβέρνηση, που τελικά τα κατάφερε να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία. Αλλά εκείνο που έχει σημασία, είναι ότι οι νέοι, στέλνουν το μήνυμα ότι ακόμα και την χρεοκοπία μπορούν να ξεπεράσουν γιατί επ ουδενί δεν θα αφήσουν τους εαυτούς τους να χρεοκοπήσουν οι ιδέες και τα οράματά τους, δεν πλειστηριάζουν τα δικαιώματά τους, αγκαλιάζονται και προχωρούν μπροστά αποφασισμένοι. Σε αυτή την πορεία τους, οδηγούν στη νίκη τη Νέα Δημοκρατία. Οδηγούν σε διέξοδο την κοινωνία», κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.

- Το πλήρες κείμενο της ομιλίας θα βρείτε στο site www.nikosnikolopoulos.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...