Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Tramp & Astronauts παρουσιάζουν τον Mario Basanov!

ΜΑRIO BASANOV
20/9, TRAMP, (Βουτάδων 36 & Τριπτοπολέμου), ΓΚΑΖΙ
ΟPENING ACT: DJSKINNY, PROSIS & THEO TAG
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ
DOORS OPEN: 23.00.
Το Tramp και οι Astronauts παρουσιάζουν τον «super Mario»! Ο λόγος, φυσικά, για τον Mario Basanov, ο οποίος μας πρόσφερε το «We Are Child of Love», το απόλυτο ατμοσφαιρικό hit του φετινού καλοκαιριού. Ο 29χρονος Λιθουανός καλλιτέχνης καταφτάνει στην Eλλάδα στις 20 Σεπτεμβρίου, προσκεκλημένος των Astronauts και του Tramp, του Νο 1 αυτή τη στιγμή meeting point της νεολαίας στο Γκάζι.

Ο Mario, όντας στο pick της καριέρας του, είναι πανέτοιμος να χαρίσει στο τεράστιο fan club του μία συναρπαστική βραδιά! Ο, βραβευμένος ως Καλύτερος Παραγωγός της Χρονιάς στα «Annual Music Awards 2011», έχοντας στη βαλίτσα του credits από διεθνείς «βίβλους» της μουσικής κι εμφανίσεις στα μεγαλύτερα κλαμπ σε international μουσικές μητροπόλεις, (Λονδίνο, Ίμπιζα, Βερολίνο, κ.ά.), καθώς και το ολοκαίνουργιο single του, με τίτλο «Mr.Rain» (κυκλοφόρησε στις 2 Σεπτεμβρίου), θα βάλει φωτιά στην κονσόλα!
O Basanov είναι μία πολυσχιδής, ασταμάτητη μουσική «μηχανή», που απέδειξε ότι ήρθε για να μείνει. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι καλλιτέχνες του βεληνεκούς των Solomun, Tensnake, Maceo Plex,Soul Clap, καθώς και Gilles Peterson, Jazzanova, Laurent Garnier (είτε στα solo projects του είτε στο πλαίσιο της συνεργασίας του, ως συμπαραγωγός, με Vidis, μεταξύ άλλων για τα «I'll Be Gone», «Who's Shot The Silence και «Changed») δηλώνουν οπαδοί του.
Όσον αφορά, ειδικότερα, στο «We Are Child of Love», ένα ευφυές μίγμα deep house κι electro, με επιρροές από τη δεκαετία του ’80, έτσι απλά, λατρεύτηκε! Από τον Μάιο, που κυκλοφόρησε, ακούγεται όλο και πιο δυνατά, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Ο, κατά κόσμον, Marijus Adomaitis Basanov, θα προσφέρει ένα αξέχαστο DJ set, με «αρωγούς»–στο opening act του party των Astronauts στο Trampτον resident DJ των Astronauts DJ Skinny, καθώς και τους Prosis &Theo Tag. Τo party θα απογειώσει, με τα εκρηκτικά χορευτικά της, η, γνωστή στο ευρύ κοινό, Ro Τsi.
Οι Astronauts ξεκίνησαν από αυτό το καλοκαίρι να σείουν μαγικά την Ελλάδα: μετά τις κορυφαίες, διεθνώς, DJs Hanna Hansen και Marie-Claire, τα ιδιαίτερα ντεφιλέ των H-ēra και Nassos Ntotsikas, παρουσία επωνύμων στο catwalk, καθώς και την έλευση του «καγκελάριου της house» Doctor Dru, συνεχίζουν ακάθεκτοι, αυτή τη φορά με το «μουσικό φαινόμενο από τη Λιθουανία». Είσοδος: ελεύθερη. Βe there!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...