Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Η Νεολαία της ΔΗΜ.ΑΡ. στο Athens Gay Pride

MELBOURNE, AUSTRALIA - FEBRUARY 07:  The Rainb...Image by Getty Images via @daylife
Η "Δημοκρατική Αριστερά" του Φώτη Κουβέλη απευθύνει κάλεσμα στη νεολαία να παρελάσει το απόγευμα του Σαββάτου στους δρόμους της πρωτεύουσας στα πλαίσια του Athens Gay Pride για μια κοινωνία με χαρούμενους, περήφανους και ίσους πολίτες.

"Οι νέοι και οι νέες της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Athens Gay Pride. Σήμερα, όπου σε παγκόσμιο επίπεδο, τουλάχιστον στον λεγόμενο "Πρώτο Κόσμο", έχουν αρχίσει να φαίνονται στη νεολαία οι συνέπειες της κρίσης, με τη δημιουργία της απόλυτης και μόνιμης αβεβαιότητας, αλλά, παράλληλα, έχουν αρχίσει προοδευτικά βήματα προς την ελεύθερη συμβίωση των ανθρώπων ―ετεροφυλόφιλων, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων―, την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα, ζούμε όλοι και όλες μόνο το πρώτο, αλλά επιλεκτικά το δεύτερο.

Για όλα τα παραπάνω, οι Νέες και οι Νέοι της Δημοκρατικής Αριστεράς, το Σάββατο 4/6/2011, θα βρίσκονται με δικό τους περίπτερο στον χώρο του Athens Gay Pride, στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Μετά, όλοι και όλες μαζί, στις 6 το απόγευμα, θα παρελάσουμε στους δρόμους της πρωτεύουσας για μια κοινωνία με χαρούμενους, περήφανους και ίσους πολίτες, όπου φαίνεται πως πρέπει να μιλήσουν και να παλέψουν για το αυτονόητο: την ίση μεταχείριση των πολιτών εκ μέρους του κράτους, ανεξάρτητα απ’ τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό", καταλήγει η ανακοίνωση.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...