Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ετήσια Εκδήλωση Βράβευσης Υδραυλικών από το Ε.Ι.Α.Χ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην Αθήνα, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011, την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των υδραυλικών στην αίθουσα-εργαστήριο των γραφείων του.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου 2011 και ολοκληρώθηκε στο τέλος του σχολικού έτους. Βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό υδραυλικών εγκαταστάσεων που διοργάνωσε το Ινστιτούτο, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού του προγράμματος για την δημιουργία μελλοντικών επαγγελματιών στον χώρο των υδραυλικών.

Στους τρεις βραβευθέντες μαθητές απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την άριστη απόδοσή τους κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, μαζί με μία εργαλειοθήκη και ένα laptop ως αναμνηστικό δώρο.

Επίσης μία τιμητική πλακέτα δόθηκε αντίστοιχα και στις σχολές των βραβευθέντων μαθητών, καθώς και ένα αντιμικροβιακό χάλκινο στυλό με το λογότυπο του Ε.Ι.Α.Χ σε κάθε έναν από τους καθηγητές των βραβευθέντων μαθητών ως αναμνηστικό δώρο.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Γενικός Διευθυντής του Ε.Ι.Α.Χ., κ. Νίκος Βεργόπουλος, παρουσίασε την ιστορία, τις δράσεις και το ρόλο του Ινστιτούτου. Στην συνέχεια υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του διαγωνισμού για την προαγωγή του επαγγελματισμού και την ανάδειξη της αξιοπιστίας του επαγγέλματος των υδραυλικών. Ακολούθησε προβολή βίντεο με την παρουσίαση του εταιρικού προφίλ της ΧΑΛΚΟΡ, της συνολικής δραστηριότητάς της, των προϊόντων της και της στρατηγικής της που στηρίζεται στο μότο: «Αξιοποιούμε τον χαλκό με γνώμονα τον άνθρωπο».

Ο κ. Γεράσιμος Ζεπάτος, καθηγητής-Μηχανολόγος ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ, υπεύθυνος των σεμιναρίων, τόνισε ότι η εκπαίδευση και η συνεχής ενημέρωση συμβάλλει στον επαγγελματισμό και στην αποτελεσματικότητα του έργου των υδραυλικών, ενώ παράλληλα επεσήμανε την αξία που έχουν τα σεμινάρια στις τεχνικές εφαρμογές των χαλκοσωλήνων, όπως αυτές παρουσιάζονται μέσα από την πρακτική εφαρμογή τους κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων.

Τα ονόματα των νικητών και των σχολών τους είναι:

1ο Βραβείο Ροδιάς Μιχάλης ΕΠΑ.Σ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

2ο Βραβείο Μπότσης Μιχάλης ΕΠΑ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

3ο Βραβείο Σκλαβούνος Σωτήρης ΕΠΑ.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...