Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Θύμα ενδοσχολικής βίας η Emma Watson

A fan made photo of Emma Watson at the premier...Image via WikipediaΤο μόνο που ήθελε η Emma Watson ήταν να νιώσει «φυσιολογική». Ήθελε να πάει στο κολέγιο και να ζήσει ότι και τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της. Όμως οι συμφοιτητές της είχαν άλλη άποψη...

Η ηθοποιός ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι εγκαταλείπει τις σπουδές της στο Brown Universit, ισχυριζόμενη ότι δεν μπορούσε να συνδυάσει το πτυχίο της με τις υποκριτικές υποχρεώσεις της.

Ωστόσο τα αμερικάνικα MME αναφέρουν ότι η Emma ήταν τόσο καλή μαθήτρια που αυτό προκαλούσε τον εκνευρισμό των συμμαθητών της. Συγκεκριμένα η «New York Daily News» αναφέρει ότι οι λόγοι που οδήγησαν την όμορφη πρωταγωνίστρια του «Harry Potter» να εγκαταλείψει τις σπουδές της ήταν η λεκτική βία που εισέπραττε από τους συμμαθητές της από την πρώτη μέρα που πήγε στο πανεπιστήμιο. «Τρείς πόντους για το Γκρίφιντορ!» της έλεγαν κάθε φορά που απαντούσε σε μια ερώτηση καθηγητή της.

Όμως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και την έκανε να πάρει τη μεγάλη απόφαση ήταν μια αθλητική αναμέτρηση μεταξύ Brown και Harvard, όταν οι σπουδαστές του διάσημου πανεπιστημίου την πείραζαν λέγοντας της φράσεις από την ταινία. Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού δήλωσαν:«Δεν ήταν δύσκολο να την εντοπίσουμε, ήταν η μόνη που καθόταν με δυο σωματοφύλακες».

Emma Watson at Harry Potter and the Half-Blood...Image via Wikipedia
Η ίδια το Σεπτέμβριο του 2009 όταν ξεκινούσε τις σπουδές της στο Brown στην «Ευρωπαϊκή Ιστορία Γυναικών και Θέατρο» είχε εκφράσει τους φόβους της ότι πιθανόν να μην ταίριαζε στο πανεπιστήμιο: «Φοβόμουν ότι όλοι θα σκεφτούν Είσαι διάσημη. Γιατί θα έπρεπε να αξίζεις να είσαι φυσιολογική;» Μάλιστα κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου της φαινόταν αποφασισμένη να αντιμετωπίζεται όπως οποιοσδήποτε άλλος φοιτητής. Μάλιστα τότε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Mark Nickel είχε δηλώσει ότι: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να της παρέχουμε την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής της ζωής και αυτό ισχύει για όλους τους φοιτητές».

Εκπρόσωπος της ηθοποιού ωστόσο ανέφερε ότι η Emma αλλάζει πανεπιστήμιο λόγω ενός μαθήματος που θέλει να παρακολουθήσει και το οποίο δεν το περιλαμβάνει στο πρόγραμμα σπουδών του το Brown. Όσο για την ίδια έγραψε στην ιστοσελίδα της:«Θα συνεχίσω να εργάζομαι για το πτυχίο μου... Πρόκειται απλώς να μου πάρει ένα ή δύο εξάμηνα περισσότερο απ' όσο νόμιζα ».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...