Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Μπάχαλο στη ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων

Πέντε μήνες μετά την εκλογή προέδρου στην ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων οι κόντρες ακόμη συνεχίζονται. 
 
Η ενόχληση παλιών στελεχών και ορισμένων εκλεγμένων της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ως προς την νέα εκλεγμένη ηγεσία της ΟΝΝΕΔ καλά κρατεί. 
 
Γίνεται αντιληπτό ότι ακόμη και τώρα που ιδρύθηκε ένα νέο κόμμα είναι αρκετοί αυτοί που προσβλέπουν τη θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων ώστε να συνεχίζουν να προσάπτουν σε συγκεκριμένα άτομα ότι έχουν αποχωρήσει από το κόμμα της ΝΔ χωρίς φυσικά να το ξέρουν ούτε και οι ίδιοι που κατηγορούνται. 
 
Η δυσφήμηση συγκεκριμένων ανθρώπων από μια μικρή ομάδα «αιώνιων» φοιτητών και ανθρώπων του Τεχνολογικού Πάρκου Ιωαννίνων δυστυχώς μόνο λάσπη μπορεί να προκαλέσει και τίποτα άλλο. 
 
Είναι δύσκολο για έναν «αιώνιο» φοιτητή που φυτοζωούσε εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας και της τοπικής κοινωνίας να χάσει ξαφνικά τα πάντα. Το Τεχνολογικό Πάρκο, οι επιδοτήσεις, τα μαγαζιά της νύχτας και τα συνέδρια στο χώρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αρκετά τους τάισαν. Αρκετά αυτοί οι άνθρωποι έβλαπταν την τοπική οργάνωση κι όχι μόνο. 
 
Άτομα αμφιβόλου ηθικής που έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για πολλά και μάλιστα παράνομα και τα οποία άτομα γνωρίζουμε όλοι στην πόλη των Ιωαννίνων ποια θα είναι η κατάληξη τους δεν μπορούν ακόμη να προκαλούν. Η ασυλία του Τεχνολογικού Πάρκου Ιωαννίνων και των ανθρώπων του έληξε. Η τοπική κοινωνία και οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας ας πάρουν επιτέλους θέση.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...