Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο Νίκος Νικολόπουλος στο 4ο Youth Festival της ΟΝΝΕΔ

Τα περίπτερα του 4ου Youth Festival της ΟΝΝΕΔ, επισκέφθηκε και περιηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους νεολαίους τηςΜΑΚΙ, της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ.

«Είμαι όλος αυτιά» είπε στα κορίτσια και τα αγόρια της γαλάζιας ελπίδας, προκαλώντας με πολλές «επιθετικές» ερωτήσεις την θέση και την αντίθεση τους σε καυτά ζητήματα της εποχής και της χώρας.

Είναι γνωστό ότι ο Νίκος Νικολόπουλος είναι από τα πρώτα ιδρυτικά στελέχη της ΜΑΚΙ (Μαθητική Ανεξάρτητη Κίνηση) αφού από τον Σεπτέμβριο του 1974 με την πρόδρομη Δημοκρατική Κίνηση Μαθητών (ΔΚΜ) Πάτρας είναι στην πρώτη γραμμή.

«Είμαι» είπε «ένας άνθρωπος που διάλεξα να αγωνιστώ σε όλη μου την ζωή τόσο στο νεολαιίστικο κίνημα όσο και στο αυτοδιοικητικό κίνημα. Ένας άνθρωπος καθημερινός, που εύκολα χνωτιάζω με τον νέο και την νέα απλό συμπολίτη μου. Είμαστε και είμαι εδώ να δώσουμε δικαίωμα στην ελπίδα σε όσους μπορούν και πρέπει να μας ακούσουν αλλά και σε όσους έχουν υποχρέωση να ακούσουν ένα διαφορετικό μήνυμα από εκείνο που δίνει η Κυβέρνηση της κατάθλιψης με αυτή την απαράδεκτη οικονομική πολιτική, η οποία δημιουργεί λουκέτα και ανεργία.

Είναι αδιανόητο, ο καθένας από εμάς που υπήρξε έστω και για μία φορά ΟΝΝΕΔίτης να μην δώσει το παρόν.

Εδώ από το λιμάνι της ελπίδας εδώ από το φεστιβάλ της πολιτικομάνας Πάτρας που χτυπά σήμερα η καρδιά της νεολαίας, θέλω να φωνάξω και να φτάσει η φωνή σε όλη την Δυτική Ελλάδα, ψηφίζουμε ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στους Δήμους και στην Περιφέρεια.

Ψηφίζουμε τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Γ. Δρακούλη στο ψηφοδέλτιο του Γ. Παπαναστασίου «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ» για περιφερειακό σύμβουλο και τον Γιώργο Κουτσαντώνη για δημοτικό σύμβουλο Πάτρας φυσικά με τον συνδυασμό του Κ. Χριστόπουλου «ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΝΕΑ ΠΟΛΗ»!

Ο καθένας από μας θα πρέπει να βοηθήσει και να πάρει πόρτα-πόρτα, σπίτι- σπίτι, μαγαζί-μαγαζί, πλατεία-πλατεία όλους τους υποψηφίους της ΟΝΝΕΔ. Κανείς δεν μπορεί να απουσιάσει από αυτό το μεγάλο ραντεβού της μάχης. Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος, τα νέα παιδιά της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ, τους εργαζομένους πετυχημένους στους χώρους που διάλεξαν να αγωνιστούν στην ζωή τους, όλων των συνδυασμών της Αχαΐας .

Η απόφαση αυτή με στοχοπροσήλωση φέρνει την ανανέωση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην τοπική πολιτική σκηνή. Αποτελεί κίνηση ελπίδας και πρωτοπορίας. Με αισιοδοξία για το μέλλον της Πάτρας, της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδος και με όπλο την φαντασία και την φρεσκάδα της νεολαίας πρέπει να ενσωματώσουμε τις απόψεις και τους προβληματισμούς μας σε ένα ευρύ πλέγμα προτάσεων. Η ΟΝΝΕΔ προτείνει λύσεις καινοτόμες και εφαρμόσιμες, στοχεύοντας σε ένα ποιοτικά αναβαθμισμένο και εκσυγχρονισμένο δημόσιο διάλογο εντός και εκτός του νεολαιίστικου κινήματος. Αρνούμενη τις ξεπερασμένες πρακτικές και λογικές παλεύει για ένα κίνημα που θα αποτελεί φορέα παροχής γνώσεων, αξιών και προτύπων, προς όφελος των νέων, της κοινωνίας και της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...