Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Παιδαγωγικές Σπουδές στο Mediterranean College.


Το εργασιακό περιβάλλον γίνεται διαρκώς πιο απαιτητικό, όμως υπάρχουν επιλογές που οδηγούν στην απόκτηση πτυχίου με ζήτηση από την αγορά εργασίας. Το Παιδαγωγικό Τμήμα του Mediterranean College σου προσφέρει τη δυνατότητα για ένα καλύτερο μέλλον, με τα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν εντός Φεβρουαρίου 2013.

Αν έχεις ενδιαφέρον για τα παιδιά και κλίση στα Παιδαγωγικά επαγγέλματα, ολοκλήρωσε τις σπουδές σου στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Mediterranean College, σπουδάζοντας την παιδαγωγική επιστήμη δίπλα στο έγκριτο και εξειδικευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό του Κολλεγίου, στα πιο σύγχρονα εργαστήρια. Δεκάδες συνεργαζόμενα Νηπιαγωγεία, Βρεφονηπιακοί σταθμοί και Κέντρα Προσχολικής αγωγής στην Αττική και την περιφέρεια, σε περιμένουν για την πρακτική σου άσκηση και γιατί όχι για την μετέπειτα επαγγελματική σου απασχόληση. Σε συνεργασία με το κορυφαίο κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby, το Mediterranean College σου προσφέρει πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών υψηλών προδιαγραφών και τις καλύτερες προοπτικές για την επαγγελματική σου αποκατάσταση.

Εξάλλου η πρόσφατη αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων των Κολλεγίων, σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις θέσεις εργασίας όχι μόνο στον ιδιωτικό αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και να έχεις τα εργασιακά δικαιώματα και τις μισθολογικές απολαβές των αποφοίτων των δημοσίων πανεπιστημίων.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...