Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

«Η Χριστιανοδημοκρατική Νεολαία στην πρώτη γραμμή!»

Συνεδρίασε χθες η Εκτελεστική Επιτροπή της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας Ελλάδας στην οποία προέδρευσε ο Πρόεδρος της νεολαίας, Γιώργος Δρακούλης στα κεντρικά γραφεία του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος.


Στην συνεδρίαση ακούστηκαν οι προτάσεις και οι απόψεις των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής για τις προτεραιότητες, τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της νεολαίας στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, συγκροτήθηκε η οργανωτική δομή της νεολαίας και καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες στα μέλη της Επιτροπής πάνω σε συγκεκριμένους θεματικούς τομείς, που ανταποκρίνονται στην πιο άμεση σχέση της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας με την κοινωνία.

Επιπλέον, συστάθηκε επιτροπή νέων υπό τον Πρόεδρο της νεολαίας που θα πραγματοποιήσει περιοδείες ανά την Ελλάδα, ώστε να έρθουν σε επαφή με νέους, που θέλουν να ενταχθούν σε αυτό τον αγώνα κατά της πολιτικής της εξαθλίωσης και των Μνημονίων αλλά και με διάφορους τοπικούς συλλόγους και φορείς. Ακόμα, προγραμματίστηκαν θεματικές ημερίδες για τα φλέγοντα κοινωνικοπολιτικά θέματα, όπως και κοινωφελείς δράσεις στις οποίες θα προβεί η Χριστιανοδημοκρατική Νεολαία. Τέλος, εκφράστηκαν οι προβληματισμοί των νεολαίων για διάφορα ζητήματα, όπως αυτό της ανεργίας των νέων, που αποτελεί ένα μείζονος σημασίας κοινωνικοπολιτικό πρόβλημα.

Ο Πρόεδρος της νεολαίας, Γιώργος Δρακούλης στην ομιλία που απεύθυνε ανέφερε « Στόχος μας είναι να γίνει πιο έντονη η παρουσία της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας σε κάθε Νομό και να συσταθούν ενεργά κλιμάκια μελών, ώστε να οργανωθεί η νεολαία μας σε όλη την Ελλάδα. Οφείλουμε να επικοινωνήσουμε με την κοινωνία, να αφουγκραστούμε τον παλμό της, να σταθούμε δίπλα στους πολίτες και να μεταφέρουμε τα μηνύματα και τα προβλήματα που λαμβάνουμε στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας και μέσω αυτού στην κεντρική εξουσία. Ο αγώνας για την δημιουργία ενός πατριωτικού, δημοκρατικού, κεντροδεξιού, αντιμνημονιακού μετώπου μας καλεί όλους τους νέους. Σε αυτό τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς. Δεν πρέπει να εφησυχαστεί κανένας. Όλοι είναι χρήσιμοι και απαραίτητοι. Όλοι μπορούν να προσθέσουν ένα λιθαράκι στον αγώνα για ένα νέο και καλύτερο αύριο στην χώρα μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...