Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

«Be A Student For A Day» Πρόσκληση από το ALBA για μία πρωτοποριακή εκπαιδευτική εμπειρία

To ALBA στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Be A Student For A Day» προσκαλεί για μία ακόμη φορά τους ενδιαφερόμενους στα «θρανία» του για μία ημέρα. Οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μία πρωτοποριακή εκπαιδευτική εμπειρία μέσω σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας και θα πάρουν μέρος σε ένα ειδικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι προσομοίωσης!

Το παιχνίδι, βασισμένο σε μακροχρόνια έρευνα, εντάσσει τους συμμετέχοντες σε μια ομάδα αγώνων αυτοκινήτου Formula 1 και θέτει μια αλληλουχία από έντονα και απαιτητικά διοικητικά διλλήματα. Οι συμμετέχοντες καλούνται να αναλύσουν τα δεδομένα του εκάστοτε προβλήματος και να αποφασίσουν πως θα κινηθούν. Το παιχνίδι στοχεύει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας και συνεργασίας σε συνθήκες μεγάλης πίεσης και προκλήσεων.

Παράλληλα με το παιχνίδι προσομοίωσης, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ομιλίες από Καθηγητές του ALBA σχετικά με θέματα που άπτονται της ηγεσίας και της οργανωσιακής αλλαγής. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ομιλία της Διευθύντριας του Τμήματος Σταδιοδρομίας και Αποφοίτων κας Μαρίας Μωραγιάννη, πάνω στο επίκαιρο θέμα των επιλογών καριέρας και αποφάσεων ζωής καθώς και πάνω στο πως μπορούν οι συμμετέχοντες να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί δεδομένων των συνθηκών στην αγορά εργασίας.

Η μαθησιακή αυτή εμπειρία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 9.30-15.00 στις εγκαταστάσεις του ALBA στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα του «Be A Student For A Day» και να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr/StudentForADay ή να επικοινωνούν με την κα Βίκυ Μοσχοπούλου, τηλ.: 210 8964531 (2289), e-mail: StudentForADay@alba.edu.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...