Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Σπουδές στην Ελλάδα; Το Mediterranean College σου εξασφαλίζει το μέλλον!

Απόκτησε Αναγνωρισμένο Bachelor στην Ψυχολογία και τα Παιδαγωγικά και κάνε Master με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα!

Σε συνεργασία με το κορυφαίο κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby, το School of Social Science του Mediterranean College σου προσφέρει πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών, υψηλών προδιαγραφών, στα πιο περιζήτητα επιστημονικά πεδία.

Αν αναζητάς επαγγελματική καταξίωση, το Mediterranean College σου προσφέρει τις καλύτερες επιλογές στον χώρο της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας και των Παιδαγωγικών Σπουδών.

Τα προγράμματα που παρέχει η Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Mediterranean College και οδηγούν στην απόκτηση Bachelor είναι:

•ΒΑ (Hons) Early Childhood Studies (Προσχολική Αγωγή)

•BSc (Hons) Applied Psychology (Εφαρμοσμένη Ψυχολογία)

Επιπλέον οι απόφοιτοι του School of Social Science που θέλουν να διευρύνουν την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους εξέλιξη, μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση Master στο Mediterranean College, με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Τα προσφερόμενα Μεταπτυχιακά Προγράμματα της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Mediterranean College, που οδηγούν στην απόκτηση Master είναι:

• MSc Adult Cognitive Behaviour Psychotherapy (Γνωστική / Συμπεριφορική Θεραπεία)

• ΜSc Integrative Counselling and Psychotherapy ( Συνδυαστική Προσέγγιση)

Ακόμη η Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Mediterranean College παρέχει πιστοποιημένους επαγγελματικούς τίτλους σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου με διεθνή αναγνώριση, σε συνεργασία με το Edexcel International, στις εξής κατευθύνσεις:

•Συμβουλευτική Ψυχολογία

•Ειδική Αγωγή

•Λογοθεραπεία

Mediterranean College. The Power of Knowledge! Info: Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 547 708, Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr



To Mediterranean College στα Social Media:

Facebook:http://www.facebook.com/mediterraneancollege Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1 YouTube:http://www.youtube.com/mediterraneancollege

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...