Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Κρίσης»

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων με τίτλο «Διαχείριση Κρίσης – Χρηματοπιστωτικό Σύστημα & Οικονομική Κρίση», πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Ιουλίου από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο Κτήριο Γεωγραφίας, Αίθουσα Α, στο Λόφο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Αριστείδης Σάμιτας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του αιγαιοπελαγίτικου χώρου» και ειδικότερα της Δράσης 4 «Εκπαίδευση και Υποστήριξη προς στις Τοπικές Κοινωνίες», έχοντας ως στόχο να βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από τη συστηματική εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, χωρίς κόστος συμμετοχής, ενώ η παρακολούθηση και των έξι ωρών είναι υποχρεωτική προκειμένου να χορηγηθεί σχετική βεβαίωση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 20 Ιουλίου, ενώ όσοι ενδιαφέρονται για επιπλέον πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη Διαχείρισης Δράσης, Ελισάβετ Πολύζου, στο τηλέφωνο 22710 35186, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://top.seminaria.aegean.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...