Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Το Πανεπιστήμιο Άμστερνταμ στην INTERAMERICAN


Το Πανεπιστήμιο του  Άμστερνταμ φιλοξένησε πρόσφατα στα  κεντρικά γραφεία της η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο μιας ανοιχτής και συνεχώς αναπτυσσόμενης συνεργασίας με ελληνικά και ξένα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο καθηγητών και φοιτητών του ολλανδικού πανεπιστημίου συμμετείχε σε ημερίδα  ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών  σε θέματα επιχειρηματικών πρακτικών  και καινοτόμων συστημάτων εργασίας, ενώ στελέχη της INTERAMERICAN παρουσίασαν στους επισκέπτες τη σύγχρονη οργανωτική και λειτουργική αντίληψη της εταιρείας. Επίσης, συζητήθηκαν εκπαιδευτικά μοντέλα που εφαρμόζονται στην Ελλάδα και την Ολλανδία.

Η INTERAMERICAN επενδύει ιδιαίτερα στην εκπαίδευση των διοικητικών στελεχών της, παράλληλα με την εκπαίδευση των συνεργατών πωλήσεων. Είναι χαρακτηριστική η πρωτοβουλία της εταιρείας για την εκπαίδευση του προσωπικού της στις βασικές ασφαλιστικές γνώσεις, που πρώτη ξεκίνησε πέρυσι ενώ φέτος έχει προγραμματίσει ανάλογη εκπαίδευση για τα πελατοκεντρικά συστήματα, στο πλαίσιο του προσανατολισμού της στη βελτιστοποίηση της σχέσης με τους ασφαλισμένους της.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Interamerican!

    Η ανταλλαγή απόψεων ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Ίσα ίσα που βοηθάει στην πρόοδο και την εξέλιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...