Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Το Herriot Watt University του Εδιμβούργου αναγνωρίστηκε διεθνώς ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως!

English: Heriot Watt University Scottish Borde...
(Photo credit: Wikipedia)

Η νέα, έγκυρη αξιολόγηση των Times, Times Higher Education 100 world’s most international universities, αναγνωρίζει το πανεπιστήμιο Heriot Watt ως ένα από τα πιο διεθνή πανεπιστήμια παγκοσμίως! 


Η αξιολόγηση αυτή έρχεται να προστεθεί στην ήδη πλούσια διεθνή αναγνώριση της οποίας χαίρει το Πανεπιστήμιο και καταδεικνύει την παγκόσμια αξία του. Είναι και φέτος για ακόμα μία φορά το καλύτερο πανεπιστήμιο στην Σκωτία, καθώς και ένα από τα 10 καλύτερα στην Μεγάλη Βρετανία συνολικά!


Η αξιολόγηση, βασίζεται σε μία σειρά σημαντικών ακαδημαϊκών δεδομένων, όπως στην διεθνή συνεργασία και παρουσία των πανεπιστημίων, την δυνατότητα του πανεπιστημίου να προσελκύει σπουδαστές και ερευνητικά έργα από πολλές χώρες αλλά και κορυφαίο διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό από ολόκληρο τον κόσμο και άλλα στοιχεία διεθνούς δραστηριότητας και αξίας!

Το πανεπιστήμιο έχει παρουσία και στην Ελλάδα μέσω του iCon College, το οποίο πραγματοποιεί τα  κορυφαίας ποιότητας προγράμματα του και στην χώρα μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την iCon στο τηλ 210 92 48 534 και στο www.icon.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...