Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Οι νικητές του διαγωνισμού “Let Me Introduce Me”

Aπό το Jumping Fish της COSMOTE και το ALBA Grauate Business School at The American College of Greece


Το Jumping Fish της COSMOTE και το  ALBA Graduate Business School at The American College of Greece  ανακοινώνουν τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού “Let Me Introduce ME” και επιβραβεύουν τη δημιουργικότητα των συμμετεχόντων προσφέροντας μια ολική και δύο μερικές υποτροφίες της τάξεως του 50% για το πρόγραμμα MSc in Marketing.

O διαγωνισμός ξεκίνησε στις 26 Ιουνίου και έληξε στις 31 Ιουλίου με την ανακοίνωση των 3 νικητών. Η κα. Τ. Τσάκαλου με την συμμετοχή της εξασφάλισε μια πλήρη υποτροφία για το πρόγραμμα MSc in Marketing ενώ οι κυρίες Π. Πάτσου και Κ. Δαμκαλίδη θα λάβουν μερικές υποτροφίες της τάξεως του 50% για το προαναφερθέν πρόγραμμα.

Οι συμμετέχοντες είχαν  κληθεί να παρουσιάσουν τον εαυτό  τους με τον πιο έξυπνο και δημιουργικό  τρόπο, ώστε να αποσπάσουν την θετική ψήφο  τόσο του κοινού που ψήφισε μέσω «likes» όσο και της επιτροπής αξιολόγησης την οποία πλαισίωναν δύο Καθηγητές του ALBA, ένα στέλεχος του Jumping Fish καθώς και ένα στέλεχος της εταιρίας COSMOTE. Η αρχική δεκάδα που ανακοινώθηκε στις 26 Ιουλίου αποτελούνταν από  τις τρεις (3) συμμετέχοντες που συγκέντρωσαν τα περισσότερα ‘like’ και επτά (7) συμμετοχές που επιλέχθηκαν από την επιτροπή. Εν συνεχεία η επιτροπή επανεξέτασε τις 10 συμμετοχές και επέλεξε την τελική τριάδα.

Οι 3 νικητές θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους  το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 (έναρξη μαθημάτων Σεπτέμβριος 2013) ενώ για να ενταχθούν στο  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα έχουν ήδη  περάσει με επιτυχία την διαδικασία αίτησης και επιλογής του ALBA. Αυτό που τους ευχόμαστε είναι καλή αρχή & καλή σταδιοδρομία.

Για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://alba.jumpingfish.gr/ και www.alba.edu.gr/letmeintroduceme ή να αποστείλετε email LetMeIntroduceMe@alba.edu.gr ή στο info@jumpingfish.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...